Představeni Worms Rumble
Worms Rumble Novinka Představeni Worms Rumble

Představeni Worms Rumble

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Blázniví červi se opět vrací, avšak tentokrát trochu jinak, než jsme zvyklí.

Reklama

Team17 má na vydavatelském kontu několik podařených her, kdy je třeba dobré vzpomenout na extra zábavné Overcooked, střílečku Hell Let Loose či příjemnou odpočinkovou záležitost My Time at Portia. Většina z nás je ovšem stále zná především pro vytvoření dnes již kultovní série Worms, nabízející neskutečně zábavné potyčky mezi bláznivými červíky.

V rámci několika let pak vyšlo hned několik dílů, kdy se experimentovalo například i se 3D prostorem. Nakonec se ale zjistilo, že fanoušky povětšinou baví klasická šablona, jen nějakým způsobem dál rozvinutá.

Nicméně autoři se experimentů stále příliš nebojí, pročež nám představují Worms Rumble, což bude frenetická 2,5D online střílečka. To znamená, že se zde nedočkáme klasických tahových soubojů, nýbrž vše bude probíhat pěkně v reálném čase, takže se pro sérii jedná o další premiéru.

Válčit se pak bude v až 32 hráčích v několika módech, jako je Deathmatch či dnes již standardní režim Battle-Royale. Příjemným faktem ale je, že hra bude podporovat cross-platform zápolení, tedy se budou moci utkat hráči na všech platformách. Chybět posléze nebude ani široký arzenál zbraní či možnosti úpravy vašich válečníků.

Worms Rumble se dočkáme na PC, PlayStationu 4 a PlayStationu 5 ke konci tohoto roku. Titul si již nyní můžete přidat do wishlistu na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama