Představeno akční dobrodružství The Ragnarok
Novinka Představeno akční dobrodružství The Ragnarok

Představeno akční dobrodružství The Ragnarok

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Čínské RPG operující se severskou mytologií.

Reklama

Čínská společnost NetEase ohlásila svůj nový titul The Ragnarok, jenž je zasazen do dynamického otevřeného světa inspirovaného severskou mytologií.

Ve hře se ujmete hrdiny, jenž byl do světa povolán kvůli tomu, že má zabránit konci světa v podobě Ragnaroku. Během cesty za tímto cílem pak hráči budou putovat skrze nebezpečné pouště, zapomenuté jeskyně, prastaré lesy a fantazijní města, kdy postupně budete zjisťovat pravdu zatím, co Ragnarok způsobilo. Titul nabídne i devět zcela odlišných ras.

 

Samotná hra následně byla postavena na myšlence toho, že autoři chtěli nabídnout identickou hru na všech dostupných platformách, kdy společnost dokonce založila i speciální tým, jenž se přes dva roky věnoval pouze tomu, jak tohoto cíle dosáhnout.

The Ragnarok by proto měl vyjít na PC, iOS, Android a blíže nespecifikované konzole, kdy se pravděpodobně bude jednat o Nintendo Switch, PlayStation 5 a Xbox Series X. Kdy se tomu stane se ovšem zatím stále neví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama