NBA 2K23 Novinka Představeno NBA 2K23

Představeno NBA 2K23

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Krabičku bude zdobit legendární Michael Jordan.

Reklama

Společnost 2K nedávno oficiálně představila další ročník jejich basketbalové série NBA 2K, tentokrát jménem NBA 2K23.

Na představení jednotlivých výraznějších novinek si zatím musíme počkat, nicméně již nyní se můžete podívat na první ukázku, která představila sportovce, jež bude zdobit obal hry.

A tím se nestal nikdo jiný než legendární Michael Jordan, což navíc znamená i návrat režimu The Jordan Challenge, který před hráče postaví 15 speciálních výzev, jež budou vybudované na ikonických momentech z kariéry tohoto šestinásobného šampióna, a to s doprovodnými materiály a komentáři.

Níže se posléze můžete podívat na virtuální podobu Jordana, respektive na jeho verze založené na vzhledu z osmdesátých a devadesátých let.

Jak už pak bývá zvykem, titul si budete moci zakoupit hned v několika edicích, kdy představeny byly Michael Jordan Edition a Championship Edition, kdy ta druhá bude dražší a přinese rovnou roční předplatné NBA League Pass.

Chybět ovšem nebude ani varianta vzdávající hold ženskému NBA, kterou budou zdobit Diana Taurasi a Sue Bird.

Datum vydání bylo stanoveno na 9. září, a to na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Možnost předobjednávky bude dostupná od dnešního dne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama