Představeno nové rožšíření Battlefieldu V
Battlefield V Novinka Představeno nové rožšíření Battlefieldu V

Představeno nové rožšíření Battlefieldu V

Denis Růžička

Denis Růžička

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci přiblížili nové mapy a nastínili chystanou 5. kapitolu.

Reklama

E3 už jede v plném produ a společnost EA nám před chvilkou představila, co vše chystá pro Battlefield V. Vývojáři se především soustředili na představení pěti nových map, které jsou součástí 4. kapitoly s názvem Defying the Odds. Tou první je Al Sudan, široké bitevní pole zasazené do Severoafrické pouště. Jak sami uvádějí, mapa je dělaná s důrazem na delší vzdálenosti, ale i na střetnutí zblízka. Mapa by měla dorazit někdy v červnu.

Další mapou je Marita, odehrávající se na vesnici, kde začala bitva o Řecko, a spojenci se tak snaží z posledních sil zarazit armádu Osy. Samotná mapa je menší, budeme procházet úzkými uličkami, aniž bychom se museli bát, že nás překvapí tank či letadlo. Marita dorazí v červenci.

Tou poslední je Operation Underground, jež, jak název napovídá, se odehrává v podzemí. Hráči budou mít nové možnosti, jak prostředí v metru využít, ale kromě něho se budeme pohybovat i na náměstích, nádvořích a v ulicích města. Tato mapa dorazí v říjnu tohoto roku.

Dále nám tvůrci ukázali ještě další dvě mapy, které jsou dělané speciálně na boj zblízka. Klíčem k vítěztví na těchto mapách bude týmová spolupráce a umění přizpůsobit se určité situaci. Jedna se odehrává na souostroví Lofoty a druhá v Provensálsku. Po veškerých ukázkách a informacích o nových mapách ještě oznámili, že v polovině června do battle royale módu Firestorm přibudou nové zbraně , upravené skiny a i lokace s názvem The Dome.

V poslední řadě nám něco málo řekli o 5. kapitole a o jejím samotném zasazení. Měli bychom se podívat do Tichomoří, kde akorát propukla válka mezi Japonci a Spojenými státy na zuboženém pobřeží. Na závěr připomínáme, že od 8. června si můžete Battlefield V zahrát přes EA Access a Origin Access Vault. Od příštího měsíce bude Battlefield V prostřednictvím EA Access k dispozici i na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama