PGA TOUR 2K23 Novinka Představeno PGA Tour 2K23

Představeno PGA Tour 2K23

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V hlavní roli - Tiger Woods.

Reklama

Jak nám v minulém týdnu bylo slíbeno, tak se i stalo. Společnost 2K ve spolupráci s HB Studios představila letošní PGA Tour 2K23.

To do videoherních vod zpátky přináší legendárního Tigera Woodse, který funguje jako herní postava, muž na obalu a také jako výkonný ředitel, jež týmu pomáhá.

Každopádně právě Tiger Woods bude jedním ze 14 profesionálních sportovců (objeví se zde třeba ještě Justin Thomas, Lexi Thompson či Collin Morikawa), za něž si při startu hry budeme moci zahrát, zatímco po vydání mají dorazit další. Ty pak půjde vytáhnout na 20 licencovaných hřišť, ale také bude dostupný editor, který vám umožní vytvořit si vlastní.

Zápolení pak bude probíhat skrze různé režimy, jako je exhibice či multiplayer, ale také MyCAREER mód, v němž si můžete vytvořit vlastního hráče, kterého vylepšujete a zároveň ho půjde ošatit a vybavit věcmi od známých značek, jako je Nike Golf, PUMA, FootJoy, COBRA či TaylorMade. Jednotlivé zápasy bude doprovázet komentátorská trojice Rich Beem, Luke Elvy a Henni Koyack.

Nováčci by navíc měli mít zjednodušený nástup, jelikož budou dostupné různé nové režimy, které jim vysvětlí základy hraní a nabídnou zážitek, v němž se půjde pořádně procvičit.

Vydání je určeno na 14. října, kdy se dočkají majitelé PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Již nyní si můžete předobjednat rovnou tři edice (každá s vlastním přebalem), kdy ty dražší s názvem "Deluxe" a "Tiger Woods" nabízí hromadu dodatečných bonusů, jako je třeba 1 300 VC (virtuální měna), dodatečné doplňky, v případě konzolí cross-gen varianta, ale také třídenní předběžný přístup.

Za předobjednávku navíc dostanete speciální Michael Jordan Bonus Pack, který vám dá možnost si zahrát golf s tímto známým basketbalistou.

A během hraní nebude chybět ani Clubhouse Pass, tedy obdoba Battle Passu, kdy prémiová verze vás vyjde na 9,99 eur, tedy 250 Kč, zatímco Premium+ varianta na dvojnásobek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama