Novinka Představuje se hliněná adventura The Midnight Walk od tvůrců Lost in Random

Představuje se hliněná adventura The Midnight Walk od tvůrců Lost in Random

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Dočká se i VR verze.

Reklama

Na akci State of Play se představil titul The Midnight Walk, který zaujme hned na první pohled svojí burtnovskou stylizací. Temná fantasy novinka je celá ručně vymodelovaná z hlíny a pochází z rukou hlavních autorů hry Lost in Random.

The Midnight Walk bude debutem švédského studia MoonHood. V jeho čele ovšem stojí dříve důležité postavy Zoink Games. Klaus Lyngeled byl jeho ředitelem a Olov Redmalm stál v čele vývoje zmiňovaného Lost in Random, přičemž byl i art directorem hry.

Vžijeme se do role bytosti zvané The Burnt One, která se vyhrabala ze země, aby odhalila účel své existence. Doprovázet nás bude Potboy, na jehož hlavě žhne malý plamen. Společně prožijeme pět příběhů o ohni a temnotě, sledovat je budeme z pohledu první osoby.

„Přelstíte strašlivé nepřátele, setkáte se s fantaskními společníky a budete žasnout nad naším ručně vytvořeným světem. Přesně tak, každý prvek ve hře byl nejprve vymodelován z hlíny a teprve poté byl naskenován a animován ve stylu stop motion,“ popisují vývojáři.

The Midnight Walk je oznámená na PC a PlayStation 5, ale užít si ji budeme moci i ve virtuální realitě, ať už na počítačích nebo s PSVR 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama