Představujeme dozorkyně Caroline a Justine z Persony 5
Persona 5 Novinka Představujeme dozorkyně Caroline a Justine z Persony 5

Představujeme dozorkyně Caroline a Justine z Persony 5

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

12

Seznamte se s dvojčaty z Velvet Roomu.

Reklama

Atlus pomalu začíná s mediální masáží videí a trailerů k chystanému vydání Persony 5 na západě. Dnes se můžete seznámit s dvojicí dozorkyň z Velvet Roomu Caroline a Justine.

Dvojice dozorkyň jsou zvláštní postavy, se kterými si hráči budou muset vytvořit a udržovat zvláštní vztah. Díky tomu si můžete odemknout speciální dovednostní bonusy, získat další užitečné služby a možná ještě něco víc.

Caroline a Justine jsou dvě dozorkyně, které doprovázejí Igora. Obě navíc vypadají stejně a každá z nich má přes oko ozdobnou pásku. Samozřejmě každá přes jiné. Samy o sobě tvrdí, že jsou stráže známého sametového pokoje, ale obecně jde spíše o dozorce vězení, ve kterém skončí náš hlavní protagonista. Jednají s ním dost neomaleně, ale i když jsou to dvojčata, hodně se od sebe odlišují v osobnosti a někdy se dokážou dost ostře pohádat.

Caroline a Justine obývají Velvet Room, místo, kde lze experimentovat s personami. Ale je tu jeden háček (vždycky je tu nějaký háček). Vzhledem k tomu, že je náš hlavní protagonista vězněm svého vlastního Velvet Roomu, musí nejdříve získat čest, být šíleným vědcem, pracujícím s personami. Nejdříve se vám totiž zpřístupní pouze základní fúze a možnost registrovat persony, k pokročilým, síťovým fúzím, ke vzdělávání, posilování a dalším možnostem se musíte nejdříve dopracovat.

Právě tady vstupují Caroline a Justine do hry. Nejen, že jsou Igorovy asistentky, ale také fungují jako "rehabilitační" úředníci, kteří budou dohlížet na hlavního protagonistu během jeho "pobytu". Během doby, kdy spolu budete trávit (když třeba dokončíte svou práci jako vězeň), odemknou se vám další možnosti experimentování s personami. Jo, a pokud budete mít problém od sebe dvojčata rozeznat, tak Caroline je ta obyčejná a Justine ta pěkná.

Persona 5 vychází v Evropě 4. dubna pro PS4 a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama