Přehled esport novinek z 24. týdne
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Přehled esport novinek z 24. týdne

Přehled esport novinek z 24. týdne

David Bernard

David Bernard

Návrat švédského střelce a rošády v ENTERPRISE.

Reklama

Hampus se vrací na scénu

Švédský hráč CS:GO - Hampus "hampus" Poser, oznámil návrat k aktivnímu hraní. Tentokrát posílí tým Ninjas in Pyjamas. Hampus si od počátku roku 2023 užíval pauzu, kterou se rozhodl věnovat důležitému odpočinku a přípravám na budoucnost. Hampusovi bude muset uvolnit místo finský hráč Aleksi "Aleksib" Virolainen, který v Ninjas in Pyjamas hrál pouze necelý rok. Samotná organizace změnu okomentovala následovně:

"Návrat Hampuse znamená přesun Aleksiba mezi náhradníky. Během uplynulých dvou sezón pomohl Aleksib vnést do týmu velmi potřebnou strukturu, která bude k užitku i nadále a my jsme mu za jeho působení u nás upřímně vděční. Hodně štěstí a božích úspěchů, Aleksi."

Samotné organizaci se v poslední době příliš dobře nevedlo. Na BLAST Premier: Spring Groups 2023 obsadila sdílené 10. až 12. místo. Na BLAST.tv Paris Major 2023 9. až 11. místo a IEM Katowice 2023 13. - 16. místo. Zbylé šampionáty se nesly v podobném duchu a tak lze pouze doufat, že změna v rosteru bude týmu ku prospěchu.

Přehled esport novinek z 24. týdne

Rošády v ENTERPRISE

U změn v rosterech ještě zůstaneme. Tuzemský celek ENTERPRISE oznámil během pátečního odpoledne změny ve své CS:GO sestavě, o kterých se již delší dobu spekulovalo. Po půl roce ENTERPRISE opouští hráči M1key a Pechyn, kteří do týmu přestoupili z eSuby. Jejich místa zaplní Robert "manguss" Kasper a Josef "MoriiSko" Maurenc, který dva roky působil v Entropiq. Zda jsou tyto změny v sestavě dobrým rozhodnutím bude možné zhodnotit již ke konci června, kdy proběhne turnaj LORGAR Cup. Zápolit se bude o prizepool ve výši 15 000 USD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama