Přehled novinek z Japonska 36. týdne
Novinka Přehled novinek z Japonska 36. týdne

Přehled novinek z Japonska 36. týdne

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

NIS America vehementně lokalizuje a třeba Gust chystá nový Atelier.

Reklama

Pomalu nám doznívají zrpávy z Gamescomu, ale to neznamená, že bychom měli dnešní přehled nacpaný k prasknutí. Může za to z největší pravděpodobnotí chystaný Tokyo Game Show. Zajímavý bude tedy spíše příští týden, nicméně se i dnes můžete těšit na velkou škálu novinke, jako jsou lokalizace od NIS America a také se patrně dočkáme dvou velmi očekávaných nových tutilů zajetých sérií.

  • Gungrave G.O.R.E bude k dispozici prostřednictvím Xbox Game Passu pro konzoli, PC a Cloud ve stejný den, kdy bude hra uvedena na trh, tedy 22. listopadu. Informaci potvrdili vydavatel Prime Matter a vývojářské studio Iggymob.
  • Square Enix si 1. září v Japonsku registroval ochrannou známku Radec Engine. Pro zajímavost, v současné době má Square Enix jeden veřejně známý interní engine Luminous Engine, vyvinutý společností Luminous Productions, na kterém běží chystané akční RPG Forspoken. Jinak používá komerční enginy Unreal Engine 4 a Unity.
  • Aquaplus odložil vydání hry Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten z původně plánovaného 20. října na 17. listopadu. Pak bude dostupná celosvětově přes Steam pro PC a v Japonsku pro PlayStation 5 a PlayStation 4.
  • Ares vydá v Japonsku 24. listopadu romantický vizuální román Amakano ve verzi pro Switch, předobjednávky se spustí 8. září. Amakano vyšla v Japonsku poprvé pro PC 19. prosince 2014 a šlo o debutový titul od Azrashi Soft.
  • Beep Japan a RS34 oznámili pokračování hry Radirgy 2 pro PS5, PS4 a Switch. Datum vydání nebylo oznámeno, ale hratelná verze bude k vidění na letošní TGS.

Ryu Ga Gotoku Studio

SEGA bude společně s Ryu Ga Gotoku Studio vysílat 14. září v 19:00 JST speciální pořad RGG Summit 2022: Ryu Ga Gotoku Studio New Title Presentation, na který se budete moci podívat na YouTube.

Žádné další podrobnosti nebyly oznámeny, ale Ryu Ga Gotoku Studio nedávno ukázalo záběry z vývoje hry předběžně nazvané Yakuza 8, můžeme očekávat oficiální oznámení.


Série Atelier

Vydavatel Koei Tecmo si společně s Gustem připravil k 25. výročí série Atelier nový trailer, který patrně odkazuje na oznámení nového titulu.

Upoutávka totiž postupně představuje všechny dosud vydané hlavní díly série Atelier, ale skončí pohledem na dosud neznámé prostředí. Navíc v popisku traileru stojí: "Ať už jste začali svou cestu hned prvním titulem v sérii, Atelierem Marie, nebo se stali alchymistou s Atelierem Sophie 2, doufáme, že jste nadšení z budoucnosti série."

Japonskou verzi najdete zde.

Gust oznámí novou hru 16. září na Tokyo Game Show 2022.


Star Ocean: The Divine Force

Vydavatel Square Enix společně s tri-Ace představili ve dvojici nových trailerů nové postavy ze hry Star Ocean: The Divine Force. Jsou jimi Midas Felgreed a Nina Deforges.

Midas Felgreed je jedním z nejlepších semiomancerů a inženýrů v celém království Aucerian. I když ho jeho touha po vědění často postaví mimo zákony a základní etické principy, je Midas stále mužem dodržující principy a vždy dokončí to, co začal.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Nina Deforges je jednou z mála lidí z Auceria, kteří mohou ovládat léčivou magii známou jako iatrimance. Neúnavně se věnuje vytváření léku na smrtelnou nemoc, která si vyžádala život jejího otce.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Star Ocean: The Divine Force vyjde celosvětově pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím služby Steam pro PC 27. října.


Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Hru Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin od studia Team NINJA rozšíří 26. října DLC Wanderer of the Rift.

Square Enix dále oznámili, že majitelé Season Passu dostanou Wanderer of the Rift bez dalších poplatků, stejně jako dříve vydané DLC Trials of the Dragon King a chystanou misi Different Future.

Přídavek na vás přichystá dungeon Labyrinth of Dimensions, který náhodně konfiguruje vaši cestu a odemyká části příběhu. Wanderer of the Rift také doplní hru o nový job Blue Mage a speciální monstra, se kterými můžete bojovat a přivolávat je do bitvy použitím Summoning Stone. Kromě nového vybavení, které odemyká nové schopnosti, bude přidána také nová třída nepřátel nazvaná Chaotic Monsters.

Přehled novinek z Japonska 36. týdne

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin je nyní k dispozici pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím Epic Games Store pro PC.


Gundam Evolution

Free-to-play multiplayerová first person střílečka Gundam Evolution vydá Bandai Namco přes Steam pro PC 21. září a 30. listopadu budou následovat verze pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 a Xbox One.

Gundam Evolution vyjde s 12 hratelnými mobilními obleky a postaví proti sobě hráče v soubojích šest proti šesti a PvP ve třech herních režimech: Point Capture, Domination, a Destruction.

Bandai Namco také oznámilo nové hratelné jednotky, kterými jsou Unicorn Gundam, Zaku II (Melee Loadout) a Mahiroo a nové mapy Harbor City (Point Capture), Wilderness Mining Field (Point Capture), Guiana Highlands (Domination) a Security Terminal (Destruction).

Briefing k misi 1. série

Japonskou verzi najdete zde.

Sortie trailer

Japonskou verzi najdete zde.


void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2

Dnešním prvním titule, u kterého potvrdila společnsot NIS America vydání na západě je roguelite dungeon RPG void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2. V prodeji bude od jara příštího roku a nabídne japonský dabing a anglické titulky. V Japonsku vyšla hra pro PlayStation 4 a Switch 30. června.

Předobjednávkou limitované edice (v online obchodu NIS America) získáte obsah Deluxe edice, originální soundtrack na CD, akrylový stojánek, uměleckou kartu a sběratelskou krabičku.

void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 opět nabídne dystopický svět kontaminovaný toxickými houbami, kde robot Robbie hlídá posledního přeživšího člověka. Druhý díl série Void Terrarium ukáže v příběhu následky spiknutí poraženého cloudAI. Robot Robbie musí zachránit smrtelně nemocnou Toriko a aby ji zachránil, musí se vydat do minulosti a prohledat zbytky vzpomínek cloudAI, aby našel záznamy o této záhadné nemoci a zajistil přežití posledního člověka na světě.

Zde najdete oficiální stránky hry.


GrimGrimoire OnceMore

Dále NIS America potvrdili vydání hry GrimGrimoire OnceMore pro PlayStation 5, PlayStation 4 a Switch na západě na jaře příštího roku. Nabídne anglický a japonský dabing spolu s anglickými titulky.

Tato hra je remasterovanou verzí real-time strategie pro PlayStation 2, vyvinuté studiem Vanillaware, a která vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch 28. července. Se západním vydáním se tak poprvé dostává i na PlayStation 5.

Limitovanou edici lze předobjednat na internetovém obchodě NIS America Online Store a obsahuje Deluxe edici, artbook v pevné vazbě, soundtrack na dvou CD, látkový plakát, akrylový stojánek, sadu čtyř klíčenek, sadu pěti uměleckých karet a sběratelskou krabičku.

Oficiální stránky hry najdeze zde.


Process of Elimination

NIS America vydá příští rok na jaře na západě detektivní mysteriozní hru Process of Elimination pro PlayStation 4 a Switch. Bude obsahovat japonský dabing a anglické titulky. Poprvé hra vyšla v Japonsku jako Tantei Bokumetsu pro PlayStation 4 a Switch 27. května.

Process of Elimination jde již nyní předobjednat v limitované edice (na online obchodu NIS America), která obsahuje kopii hry, soundtrack, artbook v pevné vazbě, klíčenku a sběratelskou krabičku.

Quartering Duke je sériový vrah, který má na svém kontě více než stovkou obětí a svými činy uvrhl zemi do chaosu. Aby se jeho vražednému řádění udělalo přítrž, sešla se „aliance detektivů“, složená z nejlepších světových detektivů. Ti jej chtějí odhalit a ovládli jej.


Dragon Quest X Offline

Square Enix pořádá speciální live stream Dragon Quest X Offline Show Full of Information! Pre-Launch Special. Vysílat se bude 11. září od 20:00 JST a sledovat je budete moci na YouTube.

Vysílání bude obsahovat nejnovější informace o Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline, včetně nových odhalení detailů, ukázku z hraní a další věci. Mezi účinkujícími bude moderátor Jun Fukuyama (dabér) a hosty Kentaro Ito (dabér Dasutona), Aya Endo (dabérka Maille), Mitsuki Saiga (dabérka Fostale) a Takuma Shiraishi (producent Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline).

Týden před vydáním hry Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline v Japonsku vypustil do éteru Square Enix pár nových hraných reklam s hercem Kentem Kakuem v hlavní roli.

Tajemství předsedy klubu

V první reklamě nazvané The Club President’s Secret je prezident Dragon Quest Clubu (Kento Kaku) odhalen, že ještě nehrál Dragon Quest X Online.

Šarády

Ve druhé reklamě nazvané A Game of Charades hrají členové Dragon Quest Clubu šarády.

Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline má v Japonsku vyjít pro PlayStation 5, PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC 15. září.


Dragon Quest Treasures

Vydavatel a zároveň vývojář Square Enix a vývojáři ze studia TOSE vypustili nové screenshoty ze hry Dragon Quest Treasures, kde můžete vidět nábor monster, průzkum světa na zádech Fortesu a mnoho dalšího.

Dragon Quest Treasures má celosvětově vyjít pro Switch 9. prosince.


Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook

Na jaře příštího roku vydá na západě společnost NIS America strategické RPG Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook ve verzích pro PlayStation 5, PlayStation 4 a Switch. Hra nabídne anglický a japonský dabing s anglickými titulky. V Japonsku zatím vyšla hra 27. ledna pod názvem Shikabanegurai no Boukenmeshi, ale pouze pro PlayStation 4 a Switch, západní vydání je vlastně první verzí pro PlayStation 5.

Na internetovém obchodě NIS America Online Store již lze předobjednat limitku, která obsahuje kopii hry, Deluxe edici, artbook, dvoudiskový soundtrack, zástěru, slánku a pepřenku, sadu čtyř uměleckých karet a sběratelskou krabičku.

Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook se tak připojí k celé řadě strategických RPG od Nippon Ichi Software. Zároveň "okořeňuje klasický strategický RPG vzorec lahodně zábavnými mechanikami", při kterých budete hlavně vařit.

Postavy lze detailně upravit a vytvořit z nich svou skupinku, pak se vydáte sbírat suroviny, přísady a předměty a samozřejmě na vás čeká boj s monstry. U táborového ohně použijete to, co jste nasbírali, k vaření jídel, která vám mohou, a nemusí, poskytnout při dalším prohledávání dungeonů výhodu.

Pomocí ingrediencí, které v dungeonech najdete, můžete uvařit takzvaná „adventure foods“, které vaše dobrodruhy posílí. V bitvě pak můžete krmit i nepřátele a to jídlem, které je naopak oslabí.

Pokud vám při průzkumu zemře vůdce vaší party, ztratíte všechny získané úrovně a nasbírané ingredience. Odemčené recepty a vybavení se sice přenesou do inventáře, ale budete muset začít znovu a začít na úplném začátku dungeonu. Průzkum je proto procesem neustálého opakování nebo-li pokus a omyl.

Dungeony obývají různé příšery. Čas od času se můžete setkat i se speciálními typy Elite nebo Unique, které mají jiné vlastnosti a odolnost než normální typy. Jejich poražením můžete získat spoustu zkušenostních bodů a navíc i více vzácných ingrediencí.

Zde najdete oficiální stránky hry.


Warlander

Vydavatel Plaiton a japonský vývojář her Toylogic oznámili hru free-toplay third-person válečnou hru Warlander, zasazenou do středověkého fantasy světa. Nejdříve se dostane v podobě otevřené bety od 12. září na Steam a později bude následovat „konzolová verze".

Do souboje se bude moci pustit až sto hráčů a utkat se mezi sebou jako vojáci dvou nebo až pěti armád v kontaktních soubojích a při obléhání hradů, kde bude cílem proniknout do soupeřovy pevnosti a zničit její jádro.

Hráči si budou moci vybrat a hrát za válečníka, klerika nebo mága, každý s vlastní unikátní sadou dovedností, ale zároveň budou mít možnost sestavit si lehce přizpůsobené postavy. Myšleno je tím přizpůsobení dovedností a schopností a vzhled.

Při spuštění budou k dispozici dva herní režimy. Jeden pro dva týmy a až pro 40 hráčů a režim pro pět týmů a pro až 100 hráčů.

Systémové specifikace PC verze hry Warlander jsou:

Minimální specifikace:

  • CPU: Intel Core i5-7400 @ 3,00 GHz / AMD FX-6300 šestijádrový
  • GPU: GeForce GTX 960, 4 GB / Radeon RX 560, 4 GB
  • RAM: 4 GB
  • OS: Windows 10 64-bit

Doporučená specifikace:

  • CPU: Intel Core i7-8700 @ 3,20 GHz / AMD Ryzen 7 2700
  • GPU: GeForce RTX 2060, 6 GB / Radeon RX 5700 XT, 8 GB
  • RAM: 12 GB
  • OS: Windows 10 64-bit

Hra bude podporovat tato jazyky: angličtinu, japonštinu, němčinu, francouzštinu, italštinu, španělštinu, polštinu, brazilskou portugalštinu, korejštinu, čínštinu (zjednodušenou a tradiční) a turečtinu.


Buccanyar

Společnost SUCCESS Corporation oznámila námořní tower offence hru Buccanyar. V Japonsku vyjde pro PlayStation 4 a Switch na jaře příštího roku.

Svět hry připomíná trochu film Vodní svět, protože je po velké katastrofě velká část země pod mořem. Příběh začíná uprostřed vzkvétající civilizace ve věku Modrého moře, kdy se lidé sžili s nastalou situací a podnikají spoustu výprav.

Hlavními hrdinkami jsou tři protagonistky a jejich posádka, která se vyvinula z koček [Že by nový Červený trpaslík? - pozn. autora]. Budete se vydávat za dobrodružstvím na palubě vlastních lodí, prozkoumávat neznámé oblasti moře, účastnit se bitev za účelem otevření nových vodních ras a zároveň přizpůsobovat a vylepšovat si vlastní plavidlo.


Kizuna AI: Touch The Beat!

Gemdrops vydají pro PlayStation 5 a PlayStation 4 na začátku příštího roku hudební hru Kizuna AI: Touch The Beat! Ta nabídne i nový Non-VR režim a podporu pro PlayStation VR a PlayStation VR2. Prozatím vyšla Kizuna AI: Touch The Beat! 12. října 2020 pro Quest.

PlayStation 5 a PlayStation 4 verze hry Kizuna AI: Touch The Beat! půjde vyzkoušet na stánku Happinet na Tokyo Game Show 2022, konané od 15. do 18. září na Makuhari Messe v japonské Chibě.


Voez

Rok po poslední aktualizaci vydal Flyhigh Works a vývojáři z Rayarku aktualizaci verze 1.11 pro Switch verzi hry Voez. Ta přidává 50 nových skladeb a zvyšuje celkový počet skladeb hry na 290.


River City Girls 2

WayForward vydali nový trailer ke hře River City Girls 2, ve kterém představují hlavní padouchy hry a kooperativní režim pro čtyři hráče.

Trailer hlavně ukazuje návrat padoucha Sabua ze série River City a kromě již dříve oznámených funkcí, jako je šest hratelných postav, online hraní, „obří“ bojový systém, komentáře specifické pro každou z postav, nelineární herní svět a RPG levelování postavy.

River City Girls 2 má vyjít pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC v letošním roce.


Miss Kobayashi’s Dragon Maid: Burst Forth!! Choro-gon Breath DIRECTOR’S CUT

Společnost Bushiroad vydá přes Steam v říjnu pro PC shoot 'em up akci Miss Kobayashi's Dragon Maid: Burst Forth!! Choro-gon Breath DIRECTOR’S CUT od studia Kaminari Games. Hra prozatím vyšla ve verzi Miss Kobayashi’s Dragon Maid: Burst Forth!! Choro-gon Breath v Japonsku 24. března pro PlayStation 4 a Switch 24. března a poté 25. srpna celosvětově.

DIRECTOR’S CUT verze nabídne další personifikované lokace bossů nakreslené původním autorem coolkyousinnjya a také upravenou obtížnost pro každou stage (hráči si mohou vybrat mezi původním režimem a režimem DIRECTOR’S CUT).

Bushiroad pak také potvrdili, že verze pro PlayStation 4 a Switch obdrží DIRECTOR’S CUT obsah formou bezplatné aktualizace.


Raiden IV x MIKADO remix

Arkádovka Raiden IV x MIKADO remix vyjde u NIS America 3. února 2023 v Evropě ve verzích pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím služby Steam pro PC. Do Severní Ameriky se dostane již 31. ledna 2023.


Summer Time Rendering: Another Horizon

Mages. oznámili vydání „vizuálního románu, kde se cestuje časem". Summer Time Rendering: Another Horizon je určen pro PlayStation 4 a Switch, ale datum vydání neznáme. Tato hra byla oznámena letos v červenci a jako předlohu si bere manga a anime série Summer Time Rendering.

Více toho prozatím nevíme, ale zde najdete internetovou stránku hry a oficiální účet na Twitteru.

Přehled novinek z Japonska 36. týdne

Otomate Party 2022

Společnost Idea Factory představila během Otomate Party 2022 šest nových a dva porty vizuálních románů, které vyjdou pro Switch pod jejich značkou Otomate.

Nové hry

Shuuen no Virche -EpiC:lycoris-

Alice in the Country of Spades: Wonderful Black World

Temirana Koku no Tsuiteruhime to Tsuitenaikishidan

9 R.I.P.

My9Swallows TOPSTARS LEAGUE

Nová hra od Yuki Iwai (Haraichi) a Daisuke Namikawy

Porty

Senjou no Waltz for Nintendo Switch a Princess Arthur for Nintendo Switch


Tento týden vyšlo

Fyzicky i digitálně

  • Adventure Academia: The Fractured Continent (PS4, Switch)
  • Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix (PS4, Switch)
  • Boku wa Koukuu Kanseikan: Airport Hero Haneda (Switch)
  • The Fox Awaits Me (PS4)
  • Temtem (PS5, Switch) – vyšla celosvětově (na západě pro PS5, Xbox Series, Switch)
  • Splatoon 3 (Switch) – vyšla celosvětově
  • Steelrising (PS5) – vyšla celosvětově (v Evropě pro PS5, Xbox Series, PC)
  • Way of the Hunter (PS5) – již dostupná celosvětově

Digitálně

  • Adventure Academia: The Fractured Continent (PC [Steam]) – vyšla celosvětově
  • Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix (PS5)
  • Biomutant (PS5, Xbox Series) – vyšla celosvětově
  • Disney Dreamlight Valley Founder’s Pack (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch, PC [Steam, Epic Games Store]) – vyšla celosvětově
  • Fashion Princess (Switch) – vyšla celosvětově
  • The Hand of Glory (Switch) – vyšla celosvětově
  • Hentai Unti (Switch) – vyšla celosvětově
  • Justice Sucks (PS4, Xbox One, Switch, PC [Steam]) – vyšla celosvětově
  • Magazine Mogul (PC [Steam]) – vyšla celosvětově
  • Oh! Edo Towns (PC [Steam]) – vyšla celosvětově
  • The Ramen Sensei (PC [Steam]) – vyšla celosvětově
  • Skycadia (Switch) – vyšla celosvětově
  • Space Tanks (Switch) – vyšla celosvětově
  • Steelrising (Xbox Series, PC [Steam, Epic Games Store]) – vyšla celosvětově
  • The Tomorrow Children: Phoenix Edition (PS4) – vyšla celosvětově
  • To Leave (Switch) – vyšla celosvětově
  • Tower Princess (PS4, Switch, PC [Steam, Epic Games Store]) – vyšla celosvětově
  • Train Sim World 3 (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, PC [Steam, Epic Games Store]) – vyšla celosvětově

Recenze z Famitsu Vol. 1762

  • Destroy All Humans! 2: Reprobed (PS5, Xbox Series) – 7/8/8/8 [31/40]
  • Fairy Fencer F: Refrain Chord (PS5, PS4, Switch) – 8/8/8/7 [31/40]
  • Trinity Trigger (PS5, PS4, Switch) – 7/8/8/8 [31/40]

Prodeje podle Famitsu

Za období od 29. srpna do 4. září 2022. V závorkách jsou uvedeny nejprve uvedeny verze hry a pak celkové prodeje této verze pro danou konzoli od vydání hry.

Software

  1. JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R (Switch) – 19 807 ks (novinka)
  2. Earth Defense Force 6 (PlayStation 4) – 15 036 ks (83 377 ks)
  3. Mario Kart 8 Deluxe (Switch) – 12 568 ks (4 815 149 ks)
  4. Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness (Switch) – 12 542 ks (novinka)
  5. The Last of Us Part I (PlayStation 5) – 10 954 ks (novinka)
  6. Nintendo Switch Sports (Switch) – 9 004 ks (715 641 ks)
  7. Minecraft (Switch) – 8 565 ks (2 776 718 ks)
  8. SD Gundam Battle Alliance (Switch) – 8 565 ks (2 776 718 ks)
  9. Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness (PlayStation 4) – 7 720 ks (novinka)
  10. Kirby and the Forgotten Land (Switch) – 7 246 ks (876 792 ks)

Celý seznam 30 nejprodávanějších titulů najdete zde.

Hardware

  1. Switch OLED Model – 66 442 ks (2 377 584 ks)
  2. Switch – 22 857 ks (18 638 901 ks)
  3. PlayStation 5 – 18 431 ks (1 647 464 ks)
  4. Switch Lite – 8 869 ks (4 879 602 ks)
  5. Xbox Series X – 4 175 ks (158 750 ks)
  6. PlayStation 5 Digital Edition – 1 861 ks (264 173 ks)
  7. Xbox Series S – 1 263 ks (164 962 ks)
  8. New 2DS LL (včetně 2DS) – 56 ks (1 188 606 ks)
  9. PlayStation 4 – 10 ks (7 819 849 ks)

19. Prefektura Jamanashi: Pagoda Chureito

I dnes budeme pokračovat v dlouhé sérii, zaměřené vždy na jedno z nejzajímavějších míst každé prefektury Japonska.

V prefektuře Jamanashi najdete pagodu Chureito, která je často součástí jednoho z nejslavnějších záběrů z Japonska. Pětipatrovou pagodu obklopenou třešněmi s výhledem na horu Fuji, pozná okamžitě každý a najdete ji také v mnoha průvodcích a na plakátech z Japonska.

Pagoda Chureito byla postavena v roce 1963 na památku občanů, kteří přišli ve válce o život. Nejúžasnější je na jaře a na podzim, kdy to vypadá, že pagoda buď vyrůstá z oblaku třešňových květů nebo září mezi ohnivě červenými javory.

Oficiální stránky pagody najdete zde.

Zdroje: Famitsu, Ryokutya2089, Twitter, YouTube,Bandai Namco, Gust, Square Enix, WayForward, Plaiton, NIS America, Idea Factory, Bushiroad, Gemdrops, Flyhigh Works, Beep Japan, SUCCESS Corporation

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama