DiRT 5 Novinka Přehledová ukázka pro DIRT 5

Přehledová ukázka pro DIRT 5

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nové lokace, závody a možnosti.

Reklama

Pátý díl povedených arkádových závodů DIRT byl ohlášen během května tohoto roku, kdy jsme se taktéž dočkali hromady informací o samotné hře, které si můžete hezky na jednom místě přečíst zde.

Pokud nicméně upřednostňujete sledování videa, tak si pro vás autoři z Codemasters připravili přehledový trailer, jenž shrnuje většinu podstatných informací o tomto pátém díle.

Zkráceně se tak můžete těšit na 10 světových lokací (Nepál, Arizona, Roosevelt Island, Norsko, Čína, Maroko, Řecko, Itálie, Jižní Afrika a Brazílie), na nichž naleznete celkově více než 70 okruhů. Co se následně týče samotných vozidel, tak zde bude 13 vozových tříd, pokrývajících vše od klasických osmdesátkových kousků až po odolné buginy, které zdolají jakýkoliv terén.

Titul nabídne i poměrně širokou nabídku typů závodů, kde nebude chybět ani pro sérii typická Gymkhana, ve které pomocí různých triků dokazujete, že jste pánem volantu a pedálů.

Kreativní duše se následně vyblbnou v editoru vzhledu aut, které půjde upravovat nejrůznějšími polepy a barvami. Nebude chybět ani speciální foto režim či lokální split-screen až pro 4 hráče.

Na závěr nám byla představena i oficiální podoba krabiček.

DIRT 5 vyjde 9. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One, kdy poté budou následovat verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X. Titul bude taktéž podporovat bezplatný upgrade pro next-gen verze při vlastnění kopie hry pro PS4 či Xbox One.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama