Expeditions: Rome Novinka Přehlídka společníků ve hře Expeditions: Rome

Přehlídka společníků ve hře Expeditions: Rome

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Kdo vás bude doprovázet s vaší legií?

Reklama

THQ Nordic během tohoto měsíce vypustí plnou verzi nového tahového RPG - Expeditions: Rome, které nám umožní v kůži legáta vést římskou legii, jejíž moc se pokusíte rozšířit v oblastech, jako je Egypt, Galie či Řecko.

Těšit se tak máme na zábavu, která nám vystačí na několik desítek hodin. Ovšem taková dlouhá doba si žádá nějaký příjemný doprovod, o který se zde postarají různí společníci, nabízející své unikátní osobnosti i schopnosti.

V náhledu se tak můžete podívat na představení Centuriona jehož jméno je Caeso Quinctius Aquilinus, který je sám schopen odrazit armádu barbarů.

Pozici špióna zde zase zastane Julia Calida, která utekla z Říma a k legii se připojila v přestrojení za muže.

Trochu exotiky sem zase přivane gladiátor Bestia Tabat. Ten sice v aréně získal svou svobodu, avšak brzy zjistí, že se bez boje v životě neobejde.

Každá parta nicméně musí mít svého myslitele, kterého zde zastoupí Syneros - řecký filozof a učitel, jenž ovšem zřejmě skrývá nemalá tajemství, jelikož je v boji smrtící.

Nicméně v životě to neměla lehké ani Deianeira - hrdá válečnice ze Skýtie, která byla zotročena a prodána, aby se mohla stát gladiátorkou, přičemž k vám se připojí s vidinou svobody a pomsty.

Titul vychází 20. ledna a předobjednat si ho můžete v obchodě Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama