Překvapivé vydání Spiritfarer
Novinka Překvapivé vydání Spiritfarer

Překvapivé vydání Spiritfarer

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Krásná adventura má i demoverzi a je součástí Xbox Game Passu!

Reklama

Jen půl roku od premiéry na prosincovém festivalu TGA 2019 nezávislé kanadské studio Thunder Lotus Games z Montrealu, které znáte jako autory Jotunu, nyní naprosto překvapivě vydalo svoji nádhernou dobrodružnou hru Spiritfarer, protože doposud nebyl oznámen žádný konkrétnější termín, pouze rok 2020.

 

Překvapivé vydání Spiritfarer

 

Pětadvacet tvůrců studia se zkušenostmi ze sérií Assassin’s Creed a Watch_Dogs původně tuto ručně kreslenou 2D adventuru o pomoci zvířátkům v jejich posledních chvílích na našem světě a převozu na Onen svět (Charón také umírá, takže si vás vybral za nového převozníka duší) oznámilo jen pro PC, PS4, SW a X1. Později se platformy rozšířily o Google Stadia, nicméně nakonec jsou podporovány také počítače Apple a operační systém Linux.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=UWsYE304k94[/embed]

 

Ve hře se ujmete role převoznice Stelly, případně i jejího bílého kocourka Daffodila, to pokud budete hrát v lokální kooperaci. Dále si budete stavět a vylepšovat svoji loď Sea Master 2000, rybařit, dolovat, farmařit a starat se o své pasažéry, kterým chcete co nejvíce rozzářit jejich poslední chvilky. Mimo to hra nabízí i plošinkové pasáže, průzkum rozlehlého světa na vodě i na pevnině a výrobu dárečků pro cestující zvířata i nástrojů pro loď.

 

Překvapivé vydání Spiritfarer

 

Tvůrci tvrdí, že pohodové a relaxační hraní zabere kolem 30 hodin a na 100% dokončení jich potřebujete až 50! Proto snad tolik nevadí docela vysoká cenovka 24,99 EUR, což je více než 650,-. Nicméně dobrá zpráva nakonec – Spiritfarer je hned od vydání součástí předplatného Microsoft Xbox Game Pass. A stále si můžete zkusit i demoverzi z GOGu.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Xu4JHmcfrtw[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama