Prémiová edice GTA V je skutečností
GTA 5 Novinka Prémiová edice GTA V je skutečností

Prémiová edice GTA V je skutečností

Yurris CZ

Yurris CZ

18
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Grand Theft Auto V: Premium Online Edition pomůže se začátky v online světě.

Reklama

Již dříve jsme vás informovali, že v Rockstar Games chystají prémiovou edici pátého GTA. Přestože to byly neoficiální informace, pocházely s velmi důvěryhodného zdroje (Kotaku). Celý název speciální edice, kterou Rockstar dnes uvedl na trh zní Grand Theft Auto V: Premium Online Edition. Už podle názvu je zřejmé zaměření výhradně na multiplayerovou část celé hry.

Edice je spíše pro hráče, kteří ještě nepřičichli k rozsáhlému světu GTA: Online. Nabízí se však otázka, zda někdo takový ještě vůbec je. Výhodou edice je přítomnost všech dříve vydaných aktualizací (od prvního Beach Bum Updatu až po nejnovější San Andreas Super Sport Series) přímo na disku, takže nás čeká jen jedno dlouhé stahování. Velkým bonusem ovšem je The Criminal Enterprise Starter Pack v hodnotě 50 euro.

"Nakopávací" balíček obsahuje nemovitosti a podniky jako Maze Bank West Executive Office, Paleto Forest Gunrunning Bunker, Senora Desert Counterfeit Cash Factory, Great Chaparral Biker Clubhouse, 1561 San Vitas Street Apartment či 1337 Exceptionalists Way 10 Car Garage.

Z kategorie vozidel získáme Dune FAV, Maibatsu Frogger, Enus Windsor, Obey Omnis, Coquette Classic, Turismo R, Pegassi Vortex, Huntley S, Western Zombie Chopper a Banshee.

Myslelo se také na zbraně, obdržíme Compact Grenade Launcher, Marksman Rifle a Compact Rife. Z doplňků dostaneme Stunt Race & Import / Export Outfits a Biker Tattoos.

Zahraniční zdroje uvádějí, že verze na discích pro PlayStation 4 a Xbox One už by měly být v herních obchodech, jak je tomu s dostupností v České republice v současné době nevíme, Cenega o této nové edici GTA V dosud neinformovala. Příští týden prémiová edice zamíří také na PC (Steam, Social Club) a na PS Store i Microsoft Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama