Přepracovaný příběh v Subnautice: Below Zero
Subnautica: Below Zero Novinka Přepracovaný příběh v Subnautice: Below Zero

Přepracovaný příběh v Subnautice: Below Zero

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Samostatná expanze pro skvělé podvodní dobrodružství se dočkala důležité aktualizace.

Reklama

Subnautica z roku 2018 (kdy vyšla její plná verze) rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co si můžete v survival subžánru zahrát. Inteligentní příběh, opravdu fascinující zasazení plné roztodivné fauny a flóry a neurážející hratelnost dohromady vytvořili skutečně pozornosti hodný zážitek, jenž se dočkal zaslouženého úspěchu.

Díky tomu se mohli tvůrci z Unknown Worlds Entertainment pustit do tvoření samostatné expanze s podtitulem Below Zero, která bere všechno dobré z původního díla a zasazuje to do zcela nových lokací na planetě 4546B.

Ta je již něco málo přes rok v předběžném přístupu, kdy do ní vycházejí různé aktualizace. A jedna taková zásadní vyšla 30. dubna, nesoucí označení Frostbite a přinášející přepracovaný příběh (autoři nebyli spokojeni s původním), kdy například nebudete začínat přímo na planetě, ale uvidíte i přímo samotnou havárii, díky níž jste se na planetě ocitli.

Nicméně příběh není jedinou součástí, která se dočkala změn. Přepracováním totiž prošel i biom Glacial Basin, kdy byl především upraven přehod z lokace Glacial Bay. K tomu se svého přidání dočkalo i několik věcí pro crafting a zcela nová mechanika podchlazení, kdy si budete muset průběžně kontrolovat vaši tělesnou teplotu.

Subnauticu: Below Zero si můžete zakoupit na Steamu za 16,79 eur (457 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama