Two Point Campus Novinka Přesné datum vydání Two Point Campus

Přesné datum vydání Two Point Campus

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Kdy se budeme moci starat o vlastní univerzitu?

Reklama

Two Point Studios po svém předchozím duchovním nástupci Theme Hospital aktuálně připravují svůj nový projekt Two Point Campus, v němž si tentokrát pokusíte postavit svou vlastní univerzitu. Ale vzhledem k tomu, že se jedná o Two Point sérii, tak nebude chybět ani hromada střeleného humoru, kdy vaši studenti mohou navštěvovat předměty, jako je rytířská škola a gigantogastronomie.

Nedávno jsme se pak dočkali uveřejnění nové ukázky (v náhledu), která navíc představila i přesné datum vydání, takže se můžeme těšit na 17. května.

Společně s tím také byly spuštěny předobjednávky pro jednotlivé platformy, kdy cena je stanovena na 39,99 eur (na konzolích 1 049 Kč). No a jestli tuto předobjednávku vytvoříte, dostanete přístup ke speciálním doplňkům jak do Two Point Campus, tak i do Two Point Hospital.

Kromě toho společnost otevřela nové oficiální fórum, které naleznete na tomto odkazu a můžete zde řešit různé případné problémy.

Vydání se připravuje pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Titul bude dostupný i v Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama