Přesný den vydání Apex Legends Mobile
Apex Legends Novinka Přesný den vydání Apex Legends Mobile

Přesný den vydání Apex Legends Mobile

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Velkému bratříčku se navíc stále skvěle daří.

Reklama

Začátkem května jsme se dozvěděli, že po delší době testování by během tohoto měsíce měl konečně dorazit populární battle royale titul Apex Legends i na mobilní zařízení.

V té době jsme nicméně stále nevěděli, kdy přesně se tomu stane, avšak během včerejšího dne došlo na dodatečné upřesnění.

Hráči na mobilu si tedy v kalendáři mohou zakroužkovat 17. května.

Jestli vás zajímají minimální požadavky pro tuto verzi, můžete navštívit náš starší článek.

Nicméně aby těch zpráv ze světa tohoto projektu nebylo málo, tak společnost EA nedávno prozradila, že se velkému bratříčku za svou tříletou pouť povedlo získat příjmy v celkové hodnotě přes 2 miliardy amerických dolarů, což je 48,39 miliard Kč (děkujeme Dotesports).

Poslední fiskální rok (tedy fiskální rok 2022) byl posléze pro titul silnější než ten předchozí, kdy se příjmy měly zvýšit o celkových 40 %, přičemž 12. sezóna, která nedávno skončila, měla být pro hru tou zatím nejúspěšnější.

My si pak dovolíme připomenout, že v úterý odstartovala sezóna už 13. zvaná Saviors, která přinesla novou postavu či změny na mapě. Samozřejmostí je ale také nový Battle Pass, jehož obsahem se můžete pokochat v ukázce níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama