Prey se dočká rozšíření, které nás zavede na Měsíc
Prey Novinka Prey se dočká rozšíření, které nás zavede na Měsíc

Prey se dočká rozšíření, které nás zavede na Měsíc

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Spekulace se potvrdily! Obsah přinese i vzrušující a zábavnou novou výzvu.

Reklama

Všichni určitě známe veleúspěšnou střílečku z první osoby Prey (recenze). Hororová videohra od společnosti Bethesda Softworks a Arkane Studios se určitě všem vryla do paměti svou famózní atmosférou, otevřeností a dechberoucím příběhem. V Prey jsme ovládali postavu jménem Morgan Yu na vesmírné stanici Talos I, kde se prováděl výzkum mimozemského vzorku zvaného Typhon. Jak jistě víme, vždy se něco pokazí, a v tomhle případě se tak stalo. Typhon napadne celou stanici a je pouze na hlavním protagonistovi, jakou cestu si zvolí. Buď může všechny zachránit od hrozivých nepřátel a získat tak přístup ke klíčovým věcem a schopnostem nebo odletět ze stanice pryč a nechat to na ostatních přeživších.

Dlouho očekávané nové rozšíření bylo dnes představeno na tiskové konferenci Bethesdy a nese název Mooncrash. V nové expanzi si hráči zahrají za hackera Petera a budou umístěni na palubě špionážního satelitu, který zachycuje komunikaci TranStar, což je v podstatě společnost, která vlastní vesmírnou stanici Talos I. Krátce po událostech Prey přestane základna vysílat a je jenom na Peterovi, aby zjistil proč. Budeme uvěznění na stanici, která leží na Měsíci a je plná nepřátel a nebezpečí.

Mooncrash je k dispozici ve dvou formách. Pro hráče, kteří již vlastní základní hru, je Mooncrash samostatným DLC za 19,99 dolarů. Noví hráči se mohou rozhodnout místo toho pro Prey: Digital Deluxe, která zahrnuje základní hru spolu s novým DLC. Bez ohledu na to, co si vyberete, získají všichni hráči (včetně těch, kteří již vlastní základní hru) tři bezplatné aktualizace. Přidají režim Story Mode, který je pro hráče, co chtějí zažít působivé vyprávění hry. Dále Survival Mode, v němž se váš veteránský kosmonaut postaví proti vážným nebezpečím, jako je hladina kyslíku a krvácení. Jako poslední bude k dispozici New Game + a dává téměř všem hráčům nový důvod, proč se vrátit do Prey po dokončení hry. Všechny tři režimy si můžete stáhnout již dnes.

Prey se dočká rozšíření, které nás zavede na Měsíc

Při tiskové konferenci Bethesdy na E3 2018 představil designer Ricardo Bare a ředitelka produkce Susan Kath také multiplayerovou akci Typhon Hunter. Napjatou hru na schovávanou mezi jediným přeživším a pěti dalšími hráči, kteří loví nebo se skrývají, si zahrajeme letos v létě. Dokonce podporuje VR.

Typhon Hunter ještě zahrne několik nových režimů pro virtuální realitu, včetně escape room v podání TranStar VR. V tomto režimu se stanete zaměstnanci společnosti TranStar a řešíte tajemné hádanky v prostředí vesmírné stanice Talos I.

Všechny tyto novinky byly vytvořeny týmem z Arkane Studios, aby dodaly ještě více toho, co fanoušci Prey milují. "Stejně jako všechny hry společnosti Arkane, Prey je o tom, zvolit si svou cestu a Mooncrash není výjimkou," řekla Kath a designer Bare nakonec dodal, že děkuje všem fanouškům po celém světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama