Přežijte a bojujte v Hurtworld
Novinka Přežijte a bojujte v Hurtworld

Přežijte a bojujte v Hurtworld

Michal Jonáš

Michal Jonáš

5
Platformy Windows PC Linux Linux Apple Mac

Nová přežívací multiplayerová online střílečka v češtině.

Reklama

Před pár dny vyšla multiplayerová přežívací střílečka z pohledu první osoby Hurtworld, jež se odehrává v otevřeném světě a jež by chtěla zaujmout náročnější hardcore hratelností v zápasech typu PvE a PvP. Hra nabízí volnou sandboxovou hratelnost se souboji, stavěním, výrobou předmětů, jízdou ve vozidlech a s prozkoumáváním rozlehlého prostředí, kdy se musíte nejen bránit a útočit, ale také přežít (lze např. umřít hlady). A to vše navíc v české lokalizaci!

 

Přežijte a bojujte v Hurtworld

 

Hurtworld je zaměřen čistě na online či LAN multiplayer, v němž budete bojovat proti ostatním hráčům i proti kreaturám a zvířatům zdejšího světa a mimo to se ještě budete snažit zaopatřit a vyzbrojit. Ostatně velmi se doporučuje hraní v partě hráčů, protože jakmile zde budete putovat sami, podle kladných hráčských recenzí na Steamu je to pak trochu nuda, i když možné to je a část hráčů prostě hraje osamoceně. Do hry se připojilo celkově již více než 30 tisíc hráčů a někteří v ní strávili přes 200 hodin.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=6BIXfz1vsb0&feature=emb_logo[/embed]

 

Hurtworld, jako první projekt menšího studia Bankroll z Austrálie, prochází neustálým vylepšováním a na Steamu vás vyjde na 22,99 EUR (cca 580,-). Ne každému ale sedne dosti jednoduchá až komiksová a výrazně barevná grafika, která na jinak přežívací hardcore hru moc nepoukazuje. Nicméně zase tu máme několik typů biomů od vyprahlých pouští až po zasněžené pahorky a střídá se tu také den s nocí.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama