Příběh Florence dorazí na Switch a PC
Florence Novinka Příběh Florence dorazí na Switch a PC

Příběh Florence dorazí na Switch a PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Prožijte si první lásku mladé ženy na vlastní kůži.

Reklama

Společnost Annapurna Interactive oznámila vydání interaktivní příběhové hry Florence prostřednictvím Nintendo eshopu pro Switch a pro PC a Mac přes Steam, GOG a Mac App Store za cenu 5,99 euro. Už 13. února vyjde včetně originálního soundtracku. Tato hra byla poprvé uvedena na trh pro iOS a Android v únoru roku 2018.

Florence je příběhem o vzletu do úchvatných výšin a srdcervoucím pádem do hlubin, které způsobila první láska mladé ženy. Hrdinkou je 25letá Florence Yeoh, která se ve svém životě cítí tak nějak "zaseknutá", bez jakéhokoli dalšího vývoje. Její život se skládá z nekonečného stereotypního kolotoče skládajícího se z práce, spánku a velkého množství času, stráveného na sociálních sítích. Jednoho dne potká violoncellistu jménem Krish, který dokáže změnit vše, co doposud považovala za svůj nudný život.

Prožijte si každou chvilku vztahu Florence a Kirshe prostřednictvím řady na míru vytvořených situací - od flirtování až po drobné boje, od vzájemné pomoci posunout se někam dál... až po rozpad vztahu. Kreslenou inspirací byly drobné kreslené romány a webkomiksy "slice of life" a díky nim jsou situace intimní, syrové a silně osobní.

Zdroj: Annapurna Interactive

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama