Příběh hry Shin Megami Tensei V v traileru
Shin Megami Tensei V Novinka Příběh hry Shin Megami Tensei V v traileru

Příběh hry Shin Megami Tensei V v traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Poznáme frakce, přátelé a také konflikt mezi bohy a démony.

Reklama

Atlus vydal ke hře Shin Megami Tensei V oficiální příběhový trailer, který nám představí nejen příběhové pozadí, ale také jednotlivé frakce, přátele a mnoho dalšího.

Od letošní E3 se s námi Atlus podělil o velké množství podrobností ohledně Shin Megami Tensei V. Po několika dlouhých měsících mlčení například známe listopadové datum vydání hry a každý den nás neúnavně zásobuje krátkými trailery, kterými prezentuje nové i staré známé démony.

V posledním plnohodnotném příběhovém traileru se seznámíme s cestou Nahobina, který jakožto bytost spojená fúzí, není tak docela démonická ale ani lidská. Zároveň si opět můžete povšimnout klasického systému voleb. Stejně jako předchozích dílech série Shin Megami Tensei, sami hráči určí, jakou cestou se vydají a podle toho se změní nejen průběh příběhu, ale i konec hry.

Japonskou verzi najdete na tomto odkazu.

V Japonsku pak existuje kolem hry Shin Megami Tensei V celá řada denních aktualizací, které mají hráče udržet v napětí. Jedním z těchto způsobů je uveřejňování krátkých videí s démony, které budete moci ve hře používat. Celkem jich bude přes 200 a mezi těmi posledními najdete třeba Silky, známá i z předchozích dílů, a Fuu-Kiho, konkrétně jde o čísla 29 a 31.

Shin Megami Tensei V má vyjít v Japonsku pro konzoli Switch 11. listopadu a následně 12. listopadu ve zbytku světa. Hra bude obsahovat anglický a japonský dabing a titulky v angličtině, francouzštině, italštině, němčině a španělštině. Standardní launch edice Shin Megami Tensei V bude obsahovat steelbook a v prodeji by měla být i sběratelská edice Fall of Man Collector's Edition s batohem. U nás můžete standardní edici koupit v předprodeji za 1 499 Kč v obchodu Xzone.cz.

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama