Příběh Immortal Realms: Vampire Wars
Novinka Příběh Immortal Realms: Vampire Wars

Příběh Immortal Realms: Vampire Wars

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Boj třech upírských klanů brzy započne.

Reklama

Immortal Realms: Vampire Wars je nový titul od Palindrome Interactive, kdy se jedná o tahovou strategii, která v sobě kombinuje prvky správy vaší říše, tahové souboje a unikátní mechaniky spojené s kartami, jenž by měly zapříčinit, že titul bude o něco více přístupnější, a to beze ztráty hardcore hodnot, typických pro mnoho strategických her.

Příběhově se pak hra bude zaměřovat na tři upírské klany se jmény Dracul, Nosfernus a Moroia.

V čele klanu Dracul se nachází Vlad Dracul, který patří k posledním čistokrevným upírům, kteří se ještě ve světě nachází. Je pyšný na svůj původ a jeho hlavním úkolem je ochránit svou říši. S tím mu pomáhá jeho žena Cecillia, jenž je jeho pravou rukou a hlavní bojovnicí jeho armády, přičemž jejich plán není vládnout lidem, ale společně s nimi.

Moroia je následně klanem vysoko postavených upírů, kteří si myslí, že upírská rasa je nadřazená a měla by vládnout světu. Nosfernus pak patří k těm nejohyzdnějším členům upírské rasy, kdy se pohybují kanály a na své cestě za pomstou rozdrásají vše, co se jim postaví do cesty.

Za každý z těchto klanů si zahrajete v rámci jedné kapitoly, kdy každá má celkově čtyři mise, lišících se i přístupem k jednotlivým mechanikám.

Tvůrci při tvoření postav a monster využívali prvky klasické upírské mytologie, přičemž všem hlavním postavám dali své vlastní motivace a morální kompas.

Immortal Realms: Vampire Wars vyjdou 28. srpna na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama