Příběh Mortal Kombat 11 dohrajete za osm hodin
Mortal Kombat 11 Novinka Příběh Mortal Kombat 11 dohrajete za osm hodin

Příběh Mortal Kombat 11 dohrajete za osm hodin

Denis Růžička

Denis Růžička

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Bojová akce dorazí už za měsíc. Těšíte se?

Reklama

Pár dní zpátky nám nejnovější trailer v necelých třech minutách představil příběhovou část v Mortal Kombat 11 Nyní NetherRealm Studios odhalilo, že příběhovou část krvavé bojovky dohrajete za přibližně osm hodin.

Příběh se odehrává po událostech jednoho z dílů série, který vyšel v roce 2011. Příběh kvůli tomu zahrne postavy právě ze zmiňovaného dílu a zajímavé bude sledovat, jak se mladší verze postav utkají se svými budoucími verzemi.

Kronika, neboli hlavní záporačka hry, není spokojená s časovou osou a udělá vše proto, aby to změnila. Na to si shromáždí skupinu silných charakterů, aby společně vynulovali aktuální události. Proto se střetnou s lidmi, kteří nic resetovat nechtějí a začne tvrdý, nelítostný boj. Mezi postavami, jež si povolá Kronika, patří například Shao Khan, kterého můžete znát z již zmiňovaného dílu z roku 2011.

Mortal Kombat 11 vychází 23. dubna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Majitelé Nintendo Switch se hry dočkají v květnu. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama