Příběhová část Assassin’s Creed 4 zabere 20 hodin
Novinka Příběhová část Assassin’s Creed 4 zabere 20 hodin

Příběhová část Assassin’s Creed 4 zabere 20 hodin

Redakce

Redakce

48

Pokud se ale rozhodnete plnit vedlejší úkoly a prozkoumat každý kousíček mapy pak se herní doba vyšplhá na 80 hodin.

Reklama

Hlavní designér Jean-Sebastien Decant v nedávném rozhovoru prozradil zajímavé detaily, které před vydáním zajímají spoustu hráčů. Hlavní příběhová linka vám v Assassin’s Creed 4: Black Flag zabere minimálně dvacet hodin. Pokud se ale rozhodnete prozkoumat každý kousíček na mapě a splnit vedlejší úkoly, tak se připravte na dalších šedesát hodin.

Do celkové herní doby se započítává i průzkum mapy, kdy s lodí jen tak plujete a objevujete nová místa a zapojuje se do různých aktivit. To budete moci přeskočit a teleportovat se do lokalit, které jste už navštívili. Těch bude spousta. Ve hře jsou tři velká města a patnáct jedinečných míst jako jsou malé ostrůvky s budovami apod. Pokud by vás zajímala samotná rozloha herního světa, tak z jednoho konce na druhý můžete plout klidně dvacet minut. Potulování po herním světě se vyplatí, naleznete ostrovy a můžete si přijít také na pěkné bonusy a další drobnosti.

Nějaký čas vám zabere také vylepšování lodi Jackdaw, která zároveň slouží jako váš domov. Vylepšovat budete moci všechno možné, včetně děla. Až budete mít loď maximálně vylepšenou, můžete se pustit do soubojů se speciálními velkými loděmi. Najdete je v rozích mapy. Mějte ale na paměti, že loď musíte mít skutečně maximálně vylepšenou, jinak brzy poznáte jaké to je koupat se v otevřeném moři. Pokud by vám to nestačilo, ještě můžete své dovednosti procvičit na slavných kapitánech, alias superbossové.

Zpráva převzata z naší fanstránky o sérii AC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama