Příběhová expanze pro kyberpunkový Ghostrunner odložena
Ghostrunner Novinka Příběhová expanze pro kyberpunkový Ghostrunner odložena

Příběhová expanze pro kyberpunkový Ghostrunner odložena

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Do kůže Hel se převtělíme o něco později.

Reklama

Vývojářská studia One More Level a Slipgate Ironworks nám v roce 2020 naservírovala zábavnou kyberpunkovou záležitost Ghostrunner, která prozkoušela vaši trpělivost i šikovnost (recenzi naleznete zde).

Autoři následně do hry přidali hned několik přídavků, počínaje různými kosmetickými doplňky a dodatečnými herními režimy konče. Také díky úspěchu došlo rovnou na oznámení druhého dílu, který se aktuálně připravuje.

Každopádně ještě než se ho dočkáme, tak nás obohatí větší příběhová expanze Project_Hel. Ta původně začala jako menší DLC, avšak postupně se z ní stal plnokrevný přídavek, v němž se chopíme role Hel (jeden z bossů v původní hře), která se vydá na krvavou cestu, a to skrze šest nových úrovní, v nichž potká dodatečné nepřátele, nabídne své specifické schopnosti a k tomu nám v uších bude hrát šest nových skladeb od Daniela Deluxe.

Příběhová expanze pro kyberpunkový Ghostrunner odložena

Rozšíření posléze mělo vyjít už 27. ledna, avšak autoři nakonec toto datum nestíhají, pročež se odhodlali k odkladu, kdy se nově dočkáme až 3. března.

Vývojáři navíc slibují, že tento dodatečný čas použijí k tomu, aby přinesli vylepšení, která za to budou stát.

Project_Hel vás vyjde na 14,99 eur (370 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama