Far Cry 6 Novinka Příběhové rozšíření Lost Between Worlds pro Far Cry 6 oficiálně představeno

Příběhové rozšíření Lost Between Worlds pro Far Cry 6 oficiálně představeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hru si aktuálně můžete vyzkoušet zdarma.

Reklama

Ubisoft ve speciální streamu představil poslední DLC pro Far Cry 6. Jedná se o velké příběhové rozšíření s názvem Lost Between Worlds, ve kterém vás čeká střet s mimozemšťany. Vývojáři v tomto přídavku sází na sci-fi zasazení a odlehčenou atmosféru plnou nadpřirozených jevů. Rozšíření Lost Between Worlds vyjde 6. prosince na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Cena byla stanovena na 20 eur.

Kromě závěrečného rozšíření Ubisoft odhalil také poslední významnou bezplatnou aktualizaci pro základní hru. Ta přináší zejména režim New Game+ a přepracované uživatelské rozhraní herní mapy, díky kterému budete moci snáze vidět chybějící sběratelské předměty. Update dále nabízí novou obtížnost s přídomkem Guerilla a tři nové mise. Tato aktualizace je k dispozici již nyní.

Pokud jste dosud Far Cry 6 nehráli, tak možná oceníte nově spuštěný trial. Ten vám umožní si hru po omezený čas vyzkoušet zdarma. Na nové hráče autoři cílí i s aktuální slevovou akcí, díky které si můžete zakoupit nově vydanou Game of the Year edici hry za 48 eur/1 320 Kč.

Pokud už základní hru máte a měli byste zájem pouze o dodatečný obsah, tak můžete využít akční nabídky na Game of the Year Upgrade Pass, který je momentálně k dostání za 30 eur/800 Kč. Výše v náhledu se můžete podívat na trailer pro rozšíření Lost Between Worlds. Níže poté naleznete ukázku novinek v rámci zmíněné bezplatné aktualizace a záznam celého streamu.

Bližší informace o Far Cry 6 můžete načerpat v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama