Příběhovou mezeru mezi díly Tomb Raider vyplní knižní titul
Rise of the Tomb Raider Novinka Příběhovou mezeru mezi díly Tomb Raider vyplní knižní titul

Příběhovou mezeru mezi díly Tomb Raider vyplní knižní titul

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

40

The Ten Thousand Immortals vyjde v říjnu a přiblíží nám život Lary následující po jejím premiérové, šílené bitvě o přežití.

Reklama

Dan Albert, spisovatel knih a komiksů, spolu s Nikem Vincentem, spisovatelem a editorem, spolupracují na literárním přírůstku do příběhu Lary Croft. Děj knihy by měl pokračovat v příběhu loňského kladně přijatého rebootu Tomb Raider a předcházet chystanému pokračování Rise of The Tomb Raider. Níže již oficiální popis děje.

,,Pronásledována tím, co byla nucena obětovat pro přežití jejího prvního dobrodružství, jediné po čem Lara Croft touží je nechat všechno, co zažila na ostrovech Yamatai, za sebou. Její skromné přání ztroskotá, když je vržena do frenetického závodu o přežití jejího otráveného přítele Sama.”

,,Lara, zoufale toužící po léku, hledá cokoliv, co by mohlo Samovi pomoci. Špetka naděje plynoucí z mýtu Laře ukáže cestu: příběh o starověkém a tajemném artefaktu, jenž může vyléčit jejího umírajícího přítele a možná také vysvětlit nadpřirozené úkazy, kterých byla svědkem na ostrovech Yamatai.”

,,Nicméně Lara na její honbě za pokladem není sama. Zlotřilý magnát, stínové společenství a vražední stoupenci se nezastaví před ničím ve snaze získat artefakt pro svoje potřeby. Lov zavede Laru do všech končin světa skrz zamotanou síť konspirace, podezřelých kontaktů a intrik na hraně života a smrti, zatímco hledá spásu jejího kamaráda a pravdu, skrývající se za legendárním amuletem.”

Kdy se kniha dočká českého překladu, bohužel nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama