Novinka Přidání mikrotransakcí do Dying Light 2 Stay Human hráče moc nepotěšilo

Přidání mikrotransakcí do Dying Light 2 Stay Human hráče moc nepotěšilo

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Za od tvůrců darované body si moc nekoupíte.

Reklama

Mikrotransakce jsou pro hráče dosti palčivým faktorem, který jen velmi těžko skousávají. Nádherně to ukazuje Dying Light 2 Stay Human. Studio minulý měsíc oznámilo, že hra dostaneme DL body, což je fakticky placená herní měna. Nad důvodem tohoto kroku se hodně spekuluje, někteří tvrdí, že za to může spojení s Tencentem. Jiní zase tento tah považují za snahu vyhnout se placení Steamu. Ve hře je totiž herní obchod, ve kterém se dá za DL body nakupovat.

Přidání mikrotransakcí do Dying Light 2 Stay Human hráče moc nepotěšilo

Stejně jako v případě Diablo 4, i tady hráči dostávají určitý objem bodů zdarma, obdobně jako u Diabla však hodnota nedostačuje na nákup čehokoliv smysluplnějšího, což komunita velmi špatně vnímá. Negativní hodnocení kvůli tomu vzrostla. Detaily o tomto kroku můžete nalézt zde. Hra aktuálně dostala update spojený s Payday, takže i když vás kosmetické úpravy moc neberou, možná máte nyní čas se do herního světa vrátit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama