Přídavné balíčky a PhysX v Mafia 2
Mafia II Novinka Přídavné balíčky a PhysX v Mafia 2

Přídavné balíčky a PhysX v Mafia 2

Milan Votava

Milan Votava

1

Datum vydání gangsterské akce Mafia 2 se blíží a tak není divu, že nás vydavatelská společnost 2K Games bombarduje jednou novinkou za druhou. Dnes se podíváme na přídavné balíčky a také na to, jakým způsobem se ve hře projevuje technologie PhysX od Nvidia.

Reklama

Hráči v USA si hru jako první mohou nejenom předobjednat, ale dokonce k ní dostanou i některý z rozšiřujících balíček (u nás se zatím Cenega s ničím takovým nepochlubila). Balíčky jsou celkem čtyři, přičemž záleží na tom, od jaké společnosti si hru objednáte, protože každá firma nabízí ke hře balíček jiný.

Předobjednávky u GameStop jsou doplněny rovnou dvěma balíčky, z nichž ten první se jmenuje Vegas Pack a druhý War Hero. Vegas Pack přináší do hry trochu Vegas atmosféry, dva nové automobily a také oblek pravého hazardního hráče. Ve War Hero se Vito ujme role válečného hrdiny ve 40. letech a kromě dvou nových uniforem se může pyšnit také dvěma válečnými automobily.

Obchod Amazon nabízí k Mafii II balíček Renegade, ve kterém se Vito prezentuje coby správný frajer, který nosí kožené bundy a po ulicích se řítí v nablýskaných amerických kárách z 50. let.

Poslední balíček najdete v nabídce od Best Buy. The Greaser Pack přináší do hry dva hot-rody, což jsou ty extrémně rychlé káry, jež mají zadní kola větší než přední a dosahují závratných rychlostí. K tomu se Vitovi v šatně objeví nová závodní kombinéza.

Pokud se k nám balíčky náhodou nedostanou touto cestou, tak si je budete moci po vydání normálně zakoupit. Cena by neměla být nijak vysoká, maximálně pár dolarů.

Závěrem pro vás máme trailer. Ten názorně prezentuje výhody technologie PhysX a 3D Vision, kterými Mafia 2 oplývá. Především pak u PC verze budou prý účinky fyzikálního enginu PhysX od nVidia nejvíce patrné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama