Přijdou 343 Industries o dalšího klíčového člověka?
Halo Novinka Přijdou 343 Industries o dalšího klíčového člověka?

Přijdou 343 Industries o dalšího klíčového člověka?

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Údajně má skončit David Berger, muž stojící za enginem Halo Infinite.

Reklama

Je to jen pár dní, kdy jsme psali o odchodu dlouhodobé šéfky 343 Industries Bonnie Ross. Teď se podle anonymních zdrojů magazínu Lords of Gaming chystá skončit ve studiu i David Berger, člen vedení, engineering director a muž stojící mimo jiné za enginem Slipspace, který využívá Halo Infinite. Informaci potvrzují i zdroje Windows Central.

V Microsoftu je Berger přes dvacet let, na sérii Halo pracuje více než čtrnáct let. Stojí za vybudováním stodvacetihlavého týmu engineeringu a figuroval u vydání Halo 4, Halo 5: Guardians, Halo Infinite a dalších titulů zaštítěných oblíbenou značkou.

Můžeme se samozřejmě jenom ptát, zda má Bergerův údajný odchod co do činění s restrukturalizací vedení studia, do jehož čela nastupuje Pierre Hintze. Šéfka a zakladatelka týmu každopádně označila za důvod svého odchodu zdravotní problémy v rodině. Microsoft se k informaci o Bergerově konci v týmu zatím nevyjádřil.

Studio nedávno zveřejnilo roadmapu na následující měsíce pro Halo Infinite, která odsunula plánovanou třetí sezónu na jaro příštího roku, a současně oznámilo zrušení vývoje lokálního split-screen multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama