Přijela další PlayStation 5 exkluzivita v podobě Destruction AllStars
Destruction AllStars Novinka Přijela další PlayStation 5 exkluzivita v podobě Destruction AllStars

Přijela další PlayStation 5 exkluzivita v podobě Destruction AllStars

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy PlayStation PlayStation 5

Bláznivé závody jsou dostupné v rámci předplatného PlayStation Plus.

Reklama

Patříte-li k těm několika šťastlivcům, kteří vlastní konzoli PlayStation 5, tak jste nejspíše zvědaví na novou exkluzivitu, kterou je automobilová bojovka Destruction AllStars.

V ní se ujmete role jednoho ze 16 jezdců, kteří bojují o titul Global Destruction Federation Champion.

Jednotlivé boje posléze budou vypadat tak, že se tito jezdci vyskytnou v aréně, kde je připraveno několik základních vozidel, které můžete "osedlat". Nicméně každá z postav má i svou vlastní sadu "hvězdných" aut, oplývajících speciálními schopnostmi, jenž mohou zvrátit průběh celé bitvy.

Akci si nicméně užijete i mimo vozidlo, jelikož po zničení auta se po aréně budete pohybovat i po vlastních, kdy se musíte uhýbat útokům za pomoci parkouru a speciálních dovedností nazvaných Breaker.

Souboje si posléze nejvíce užijete v multiplayeru s dalšími patnácti hráči. A jelikož se jedná o hru vyvíjenou speciálně pro PlayStation 5, tak se můžete těšit i na využití schopností ovladače DualSense, kde třeba díky haptické odezvě ucítíte každý úder. Samozřejmostí je pak i využití rychlého SSD, dynamické 4K rozlišení a podpora technologie Tempest 3D.

Přijela další PlayStation 5 exkluzivita v podobě Destruction AllStars

Vývojáři z týmu Lucid Games posléze svůj nový projekt komentují takto:

"V Lucid Games se nebojíme výzev a Destruction AllStars je toho důkazem. Spojení postav a vozidel do této hry nové generace plné ničení vytváří unikátní herní zážitek. V Destruction AllStars na všechny čeká něco povědomého, zároveň ale v originálním a moderním pojetí, což hráč rozpozná hned, jakmile si hru poprvé vyzkouší. Moc se těšíme na vaši zpětnou vazbu, zážitky ze hry, oblíbené postavy, těsné výhry i prohry a ty největší „destruction“ momenty.

Tohle vše je pro Destruction AllStars teprve začátek. Už nyní pracujeme na nové sérii s ještě více obsahem, silnějšími zážitky a novými výzvami k překonání. Uvidíme se v Aréně.

Lucid Games Ltd"

Předposlední věta tohoto vyjádření následně jasně naznačuje (a v rozhovoru pro Eurogamer to také bylo potvrzeno), že se v budoucnosti můžeme těšit na další herní režimy, vozidla, postavy či kosmetické prvky.

Tou nejlepší zprávou pak je, že hra je od dnešního dne dostupná zdarma pro všechny předplatitele služby PlayStation Plus, kdy si ji můžete přidat do knihovničky až do 5. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama