Přilétá sci-fi RPG The Outer Worlds
The Outer Worlds Novinka Přilétá sci-fi RPG The Outer Worlds

Přilétá sci-fi RPG The Outer Worlds

Michal Jonáš

Michal Jonáš

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Od zítřka si ho zahrajte na PC za pouhých 26 Kč!

Reklama

Zítra vychází očekávané sci-fi RPG z pohledu první osoby The Outer Worlds od dvojice zkušených studií Obsidian Entertainment (autoři Alpha Protocol, Armored Warfare, Pillars of Eternity či Tyranny) a Private Division (Ancestors: The Humankind Odyssey a Kerbal Space Program). The Outer Worlds vyjde na PC, PS4 a X1, později je plánován také Switch.

Následovník vynikajícího Falloutu Las Vegas od stejných tvůrců sbírá výborné recenze (na Metacriticu je průměr 82 a více) a vy si ho na PC můžete zahrát jen za 26,-. Stačí, když se nyní přihlásíte do služby Xbox Game Pass pro PC, která je nyní nabízena za pouhých 26,- za první měsíc (pak měsíčně 119,-). The Outer Worlds je také součástí xboxového předplatného, ale to vyjde na 259,- měsíčně. Pro PC Game Pass ale musíte mít Windows 10.

 

Přilétá sci-fi RPG The Outer Worlds

 

Ve Outer Worlds si zahrajete za kolonistu, jenž se probouzí po hibernaci na palubě vesmírné expedice, která si stanovila cíl v podobě kolonizace vzdálených světů, ale nakonec dorazí k obydlenému souhvězdí Halcyon, kde to samozřejmě není tak růžové, jak se propaganda snaží uvádět. A to vše v alternativní budoucnosti našeho světa, který se na počátku 20. století historicky vyvíjel zcela jinak než ve skutečnosti.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=MGLTgt0EEqc[/embed]

 

The Outer Worlds je samostatně k dispozici na PC v Evropě pouze v digitální edici z Epic Game Store/Microsoft Store od 59,99 EUR (cca 1530,-), protože krabicovky jsou v prodeji pro PC jen v zámoří. Na konzolích si můžete zvolit jak digitálku za 1489,- (Microsoft Store), resp. 1499,- (PlayStation Store), tak i krabicovku (na Xzone za 1599,-). Již pilně hrajeme na naši recenzi.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama