Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje dodatečný obsah
Prince of Persia Novinka Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje dodatečný obsah

Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje dodatečný obsah

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hráče čeká celá řada novinek.

Reklama

Studio Ubisoft Montpellier vydalo v lednu letošního roku nový díl série Prince of Persia s podtitulem The Lost Crown, kterým se značka vrátila ke svým plošinovkovým kořenům. Hra sbírala od novinářů i hráčů překvapivě pozitivní ohlasy, což dobře ilustruje například hodnocení 86 % na agregátoru Metacritic. Nyní se k nám necelé dva měsíce po samotném vydání dostává přehled dodatečného obsahu, který si můžete prohlédnout v níže přiložené infografice. Hráči se mohou těšit na celkem trojici bezplatných přídavků.

První z nich s názvem Warriors Path vyjde již tento měsíc a přinese speedrun a permadeath režimy. Vývojáři ale lákají také na nové oblečky, hádanky, souboje a plošinovkové pasáže. Vrcholem aktuálně zveřejněné nabídky by mělo být placené příběhové rozšíření, které vyjde koncem roku. Další podrobnosti budou odhaleny později. Prince of Persia: The Lost Crown je k dispozici na PC i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Podrobnější informace o hře najdete v naší recenzi. Titul si můžete zakoupit v obchodě Alza.cz.

Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje dodatečný obsah
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama