Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje herní dobu
PoP: The Lost Crown Novinka Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje herní dobu

Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje herní dobu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

K dispozici je také nová ukázka.

Reklama

Již v půlce ledna se hráči dočkají očekávaného návrat série Prince of Persia v podobě plnohodnotného nového dílu s podtitulem The Lost Crown. Vývojáři ze studia Ubisoft Montpellier, kteří se v minulosti podepsali například pod sérií Rayman nebo plošinovkou Valiant Hearts: The Great War, nově v rozhovoru pro magazín Game Informer prozradili, že hra nabídne přibližně 25 hodin dlouhou herní dobu, což na 2.5D metroidvania plošinovku není vůbec malé číslo.

Zástupci studia zároveň potvrdili, že hra poběží na všech platformách v 60 FPS. Z pohledu hratelnosti bude titul sázet především na parkourové pasáže, souboje s nepřáteli včetně boss fightů, logické hádanky a postupné vylepšování schopností hlavního protagonisty.

Prince of Persia: The Lost Crown vyjde 18. ledna na PC (Epic Games Store, Ubisoft Connect) i konzolích PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Již 11. ledna si hru budete moci vyzkoušet v bezplatné demoverzi. Níže se můžete podívat na nový trailer, který se zaměřuje na ukázku herního světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama