PoP: The Lost Crown Novinka Prince Of Persia: The Lost Crown ukazuje 21 minut záběrů z hraní

Prince Of Persia: The Lost Crown ukazuje 21 minut záběrů z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se, jak se nový díl známé série skutečně hraje.

Reklama

Ubisoft minulý týden na akci Summer Game Fest představil pokračování série Prince of Persia s podtitulem The Lost Crown. Značka se s tímto dílem pokusí žánrově vrátit ke svým kořenům. Konkrétně vás čeká akční 2.5D plošinovka s mapou postavenou ve stylu metroidvanie. V uplynulých dnech vývojáři ze studia Ubisoft Montpellier (autoři série Rayman nebo hry Valiant Hearts) zveřejnili úvodní trailer, který doplnili kratší komentovanou ukázkou přímo ze hry.

Nyní se k nám prostřednictvím magazínu Game Informer dostávají o poznání delší gameplay materiály, díky kterým se můžete podívat na 21 minut dlouhou ukázku z hraní. V úvodu je k vidění příběhová animace, na kterou navazuje průchod jedné z úrovní. Kromě plošinovkových pasáží budou hrát očividně prim početné souboje s různými nepřáteli, v průběhu kterým využijete útoky na blízko i na dálku.

Chybět nebudou ani logické hádanky, které se budou točit okolo manipulace s časem a prostorem. Prince Of Persia: The Lost Crown vyjde 18. ledna roku 2024 na PC i konzolích PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Prince Of Persia: The Lost Crown ukazuje 21 minut záběrů z hraní
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama