Prison Architect 2 byl znovu odložen
Prison Architect Novinka Prison Architect 2 byl znovu odložen

Prison Architect 2 byl znovu odložen

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vydání očekávané strategie se o několik měsíců posouvá.

Reklama

Studio Double Eleven ve spolupráci s vydavatelstvím Paradox Interactive aktuálně pracuje na pokračování úspěšné budovatelské strategie Prison Architect. Poslední měsíce ale naznačují, že vývoj a finální optimalizace rozhodně nejde podle představ a přání studia.

Hra měla původně vyjít na PC i konzolích již 26 března. Měsíc před tímto datem ale vývojáři oznámili odklad na květen. Ani toto datum ale autoři nakonec nedodrží. Přes sociální sítě byl totiž oznámen další posun vydání. Nový termín studio stanovilo na 3. září.

Vývojáři v příspěvku na stránkách Paradoxu uvedli, že potřebují více času na dodatečnou optimalizaci, eliminaci neočekávaných pádů a chyb i zlepšení běhu hry na jednotlivých platformách a sestavách. Prison Architect 2 míří na PC (Steam) i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Po vzoru předchozího dílu vás bude opět čekat stavba a následná správa vlastní věznice plné trestanců. Kromě výrazně propracovanější grafiky se mezi hlavní novinky zařadí přechod do plnohodnotného 3D zobrazení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama