Prison Architect Novinka Prison Architect 2 oficiálně představen

Prison Architect 2 oficiálně představen

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Známe přesné datum vydání.

Reklama

Společnost Paradox Interactive oznámila druhý díl série Prison Architect. Za hrou stojí studio Double Eleven, které sérii v roce 2019 převzalo po autorech úspěšného prvního dílu ze studia Introversion Software. Ve zmíněném roce 2019 došlo k prodeji značky Prison Architect právě do rukou vydavatelství Paradox Interactive. Nově oznámený Prison Architect 2 zůstává věrný zasazení původní hry, díky čemuž vás bude opět čekat stavba a následná správa vlastní věznice.

Největší rozdíl oproti prvnímu dílu představuje přechod do plnohodnotného 3D zobrazení. Značným vylepšením už na první pohled prošla také grafika. Vývojáři dále lákají na možnost stavět i několikapatrové budovy a existenci voleb, které ovlivní dění ve věznici. Kromě posupného rozšiřování vlastního nápravného zařízení se budete muset starat také o potřeby a vztahy mezi jednotlivými trestanci a jejich dozorci.

Prison Architect 2 vyjde 26. března na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Cena základní verze byla stanovena na 40 eur. K dispozici bude ale také dražší Warden's edice za 50 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama