Prison Architect slaví páté narozeniny
Prison Architect Článek Prison Architect slaví páté narozeniny

Prison Architect slaví páté narozeniny

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Zakupte si hru ve výrazné slevě a vyzkoušejte dvě nové speciální edice.

Reklama

Chytlavá hra Prison Architect je na světě už krásných pět let, kdy během tohoto času do ní vyšlo velké množství aktualizací a dodatků, které ten život za mřížemi i nadále rozšiřovali.

Vydavatelská společnost Paradox Interactive ku příležitosti dosáhnutí tohoto milníku života vydala speciální ukázku, která shrnuje různá čísla týkající se tohoto kousku.

Bylo tak například vystavěno 8 951 060 vězeňských komplexů s 806 190 699 vězni. Autoři do hry pak vydali tři velké placené dodatky a pět větších obsahových updatů zdarma.

Pokud pak náhodou hru stále nevlastníte, tak PC verze na Steamu je aktuálně v 80% slevě, kdy vás vyjde na 4,99 euro (135 Kč) za základ, případně 16,34 euro (440 Kč) za balíček s placenými dodatky.

K oslavě navíc vývojáři vypustili dvě nové speciální Anniversary edice pro PC, které budou pro všechny majitele hry zdarma.

Ta první nám umožní si titul zahrát v podobě, v jaké se nalézal při startu v roce 2015, zatímco ta druhá nabídne verzi hry z roku 2018, kdy byl vydán poslední update od společnosti Introversion, po nichž vývoj převzalo studio Double Eleven.

Díky tomu si můžete udělat takový hezký výlet v čase zpět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama