Příští týden na EGS ve znamení Hvězdných válek
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Příští týden na EGS ve znamení Hvězdných válek

Příští týden na EGS ve znamení Hvězdných válek

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC

Multiplayerová klání se světelnými meči a blastery.

Reklama

Aktuální týden si můžete zcela bezplatně na platformě Epic Games Store stáhnout a navždy nechat zajímavou rogue-lite Crying Suns, která by měla nabídnout mnoho zábavy pro nadšence do vesmírných dobrodružství.

Toto vesmírné téma posléze bude zachováno i v příštím týdnu, jelikož se všichni uživatelé dočkají příjemného překvapení.

Zcela zdarma si totiž budeme moci zahrát Star Wars Battlefront II, což je multiplayerová akce od DICE (obsahuje ovšem i kampaň), která se pyšní perfektním audiovizuálem a dnes i bohatým obsahem.

Příští týden na EGS ve znamení Hvězdných válek

Navíc, aby toho nebylo málo, bude tento titul rozdáván v jeho Celebration edici, která byla vydána v roce 2019, kdy obsahuje kompletní kosmetický obsah, jenž do hry byl přidán do 20. 12. 2019, což čítá více jak 350 předmětů pro úpravu vzhledu, a to včetně 25 kusů pro hrdiny (známé postavy z univerza).

To v praxi znamená, že se zde dočkáme i bonusových věcí, jenž byly přidány během premiéry vyvrcholení nové filmové trilogie The Rise of Skywalker.

Naše dobová recenze této hry pak hovoří o "sedmičkové" hře, kdy se chválila především věrná atmosféra světa Star Wars a audiovizuální stránka.

Každopádně den, kdy si tento titul budete moci přidat, je nastaven na 14. ledna. Čas následně budete mít do 21. ledna, tedy bude dostupný opět po celý týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama