Proběhněte se bojištěm v Attack on Titan 2
Attack on Titan 2 Novinka Proběhněte se bojištěm v Attack on Titan 2

Proběhněte se bojištěm v Attack on Titan 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Nový trailer přímo popisuje možnosti boje.

Reklama

Vydání nového dílu Attack on Titan se pomalu ale jistě blíží, a tak je možná načase seznámit se s možnostmi, jaké budete mít v boji proti titánům. O tom nás má přesvědčit nový trailer od Koei Tecmo, který se zaměřuje právě na bojový systém hry Attack on Titan 2.

V bitvě budete moci využívat pohybu úplně všemi směry díky speciální výbavě, kterou používáte. Můžete proto třeba oddělit končetiny titána a nesmíte ani zapomínat na využívání předmětů a staveb ve svém okolí. Obyčejné útoky ale nebudou mnohdy stačit, a tak mezi zvláštními akcemi najdete třeba Hook Dive, pomocí kterého se vyhnete útokům titána a následně jej budete moci dorazit takzvanými Sneak Attacky. Těmi se dostanete titánovi do týlu, kde je jeho slepé, a jediné plně zranitelné místo.

Na pomoc si ale můžete přivolat parťáky pomocí Buddy Actions. Díky nim třeba získáte tenčící se zásoby plynu, proviantu nebo speciálních sítí, kterými se titánům znemožňuje pohyb. Jednou z posledních a nejefektnější možností je Titan Transformation, kdy se sami změníte do podoby samotného titána. To ale není vše, budete si moci pomocí získaných materiálů vybudovat vlastní základnu a zapomínat nesmíte ani na speciální titány, kteří vám dají pořádně zabrat.

Attack on Titan 2 vyjde už 20. března ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a také prostřednictvím Steamu pro PC.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama