Probuďte Lloyda v hororu DARQ
DARQ Novinka Probuďte Lloyda v hororu DARQ

Probuďte Lloyda v hororu DARQ

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Psycho/logická hra s důmyslnými pastmi vyjde i na nové konzole.

Reklama

DARQ je přesně rok starý herní počin z počítače pouze jediného vývojáře z Los Angeles, jenž tvoří pod hlavičkou Unfold Games. Letos na jaře ovšem vyšel samostatně hratelný a bezplatný přídavek DARQ - The Tower, jenž rozšiřuje původní příběh vzhledově i hratelně unikátní hororovky, kterou jsme na Zingu ještě nepředstavovali. Stále si ho můžete zadarmo stáhnout ze Steamu.

 

Probuďte Lloyda v hororu DARQ

 

DARQ je kritikou i hráči chválený psychologický a logický černobílý horor z bočního 2.5D náhledu, v němž zastihnete nešťastného hlavního hrdinu jménem Lloyd, kterak je lapen v osidlech svých temných snů a nemůže se sám probudit. Proto mu musíte pomoci překonat důmyslné logické překážky a pasti, vyhnout se nepřátelům z nočních můr a nakonec mu asistovat při pokusech o probuzení.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=2ofglz-iRrs[/embed]

 

Hra je konceptem a hratelností podobná starším titulům jako jsou Braid, Inside a Limbo, přičemž i zde se snovým netvorům musíte vyhýbat a skrývat se před nimi. DARQ ve výroční slevě -50 % nyní pořídíte pouze za 8,39 EUR (cca 220,-) na GOGu a Steamu, což značí, že se jedná o kratší hororovku na několik málo hodin. Ke konci letoška DARQ vyjde i na konzole PS4/5 a X1/XX. V přípravě je také druhý přídavek DARQ - The Crypt.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama