Proč muži hrávají za ženy?
Blogy čtenářů Článek Proč muži hrávají za ženy?

Proč muži hrávají za ženy?

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

Nedávno jsem měla vášnivou debatu na Skypu s jedním ze svých blízkých na téma pohlaví herních postav. Nedokážu totiž pochopit, proč bych měla chtít…

Reklama

Nedávno jsem měla vášnivou debatu na Skypu s jedním ze svých blízkých na téma pohlaví herních postav. Nedokážu totiž pochopit, proč bych měla chtít hrát za opačné pohlaví. A proto jsem dělala mezi hráčkami a hráči menší průzkum, zda hrají za ženu či muže, pokud mají na výběr.

Hráčky (ne že bych jich znala moc) hrávají, pokud mají na výběr, za ženy. Muži ve většině případů zvolili také postavu ženského pohlaví. Při otázce, proč mužská postava, mi bylo řečeno, že se přece nebudou dívat celou hru na chlapa (a to i z pohledu první osoby, kde postava není téměř vidět).

 

První se vám přiznám za co hrávám já. Pokud mám na výběr, tak jedině za ženu. Důvod je jednoduchý. Snažím se vcítit do dané postavy co nejvíce, hrávám hru srdcem. A proto si nemohu zvolit muže, protože muž jednoduše nejsem (i když by semnou zajisté nesouhlasil jeden z mých přátel, který mě označil za muže bez koulí). Postava, za kterou hraji by měla být co nejvíce podobná tomu, jak vnímám sebe, nebo přinejmenším bych vnímat chtěla. Duší i tělem.

 

Proto se ptám, proč většina mužů nehraje srdcem či duší? Jak svou postavu vnímají? Jako sexuální objekt? To snad ne.

 

Také jsem měla pocit, že starší muži si přece jen zvolí mužskou postavu, vždyť pubertu mají dávno za sebou. No, asi nemají, protože opět volí spíše ženskou postavu.

 

Tak teď je tu možnost pro Vás pánové či dámy, vyjádřete se do komentářů, kterému pohlaví dáváte přednost. Jsem zvědavá holka;)

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama