Prodeje nových her ze série Persona
Persona 5 Novinka Prodeje nových her ze série Persona

Prodeje nových her ze série Persona

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Persona 5 Royal pokořila v prodejích jeden milión.

Reklama

Vydavatelská společnost ATLUS, založená v roce 1986, nám již pěknou řádku let přináší hromadu povedených japonských her, které se díky jejich západní větvi častokrát podívají i na trhy mimo Japonsko.

K těmto hrám se následně řadí i série Persona, která vznikla jako spin-off k sérii Shin Megami Tensei. Ta se v nedávné době dočkala vydání upravené verze svého pátého dílu, jejíž celý název zněl Persona 5 Royal (naše recenze za 9/10 zde). A právě k té bylo na oficiálních stránkách oznámeno, že se ji podařilo celosvětově prodat 1,4 miliónu kopií (původní Persona 5 má na kontě přes 3,2 miliónu kopií), čímž bylo dosáhnuto čísla 13 miliónů prodaných kusů celosvětově pro celou sérii.

Akčnímu pokračování Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, které se odehrává půl roku po událostech pátého dílu a prozatím vyšlo pouze v Asii, se následně od únorového vydání povedlo prodat 480 tisíc kusů.

Poslední informace ohledně oficiálních prodejů se pak týká PC verze Persony 4 Golden, která překročila milník 500 000 prodaných jednotek, o čemž jsme vás však informovali již v dříve.

Personu 5 Royal si můžete pro PlayStation 4 zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama