Producent Demon’s Souls opouští Sony
Novinka Producent Demon’s Souls opouští Sony

Producent Demon’s Souls opouští Sony

Dominik Tománek

Dominik Tománek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Další odchod u Sony Interactive Entertainment.

Reklama

Teruyuki Toriyama nedávno na Twitteru oznámil, že na konci tohoto roku opustí Sony Interactive Entertainment Japan. Producent poděkoval fanouškům za jejich podporu a dodal, že plánuje v produkování her pokračovat:

"Na konci prosince opustím SIE JAPAN Studio. Všem uživatelům, kteří do teď podporovali JAPAN Studio, bych chtěl moc poděkovat! V mé nové společnosti budu pokračovat ve výzvách spojených s tvorbou nových her. Proto vás opět žádám o podporu."

Jako producent se Toriyama podílel na Souls Sacrifice, v roce 2015 na Bloodborne a z posledních prací to je remake Demon’s Souls nebo ASTRO BOT Rescue Mission.

Důvod k odchodu Toriyama v jeho příspěvku nezmínil, jedná se však o už několikátý odchod z řad SIE JAPAN během krátké doby. Nedávno totiž Sony opustil Keiichiro Toyama, kterého můžete znát jako tvůrce Silent Hill, Gravity Rush nebo Siren. Společně s ním odešel i producent The Last Guardian Kazunobu Sato a hlavní designer Gravity Rush Junya Okura. Trojice si založila vlastní studio Bokeh Game Studio, které údajně pracuje na hororové hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama