Producent hry One Piece: World Seeker o konceptu naprosté svobody
One Piece: World Seeker Novinka Producent hry One Piece: World Seeker o konceptu naprosté svobody

Producent hry One Piece: World Seeker o konceptu naprosté svobody

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

„Plynulost přechodu a volnost pohybu po celé mapě.“

Reklama

Již několik měsíců víme o nově připravovaném titulu z univerza mangy a anime série One Piece. Po celou dobu jsme ale věděli pouze to, že půjde o jednu z „nejambicióznějších One Piece her, jaké doposud vznikly“, ve které se vžijeme do role Luffyho a budeme prozkoumávat, a také bojovat, „otevřený svět plný hradů, měst, pláží a dalších vzrušujících a různorodých lokalit“. Bohužel s každými dalšími obrázky a videi ze hry One Piece: World Seeker jsme se nedozvídali nic nového.

To se teď ale konečně změní. Bandai Namco vydalo krátké prohlášení producenta One Piece her Kojiho Nakajimy, který konečně prozradil něco o konceptu svobodného rozhodování ve hře.

Koji Nakajima je již poněkolikáté producentem One Piece hry, ale pro tento konkrétní titul se tvůrci zaměřili na vytvoření úplně něčeho jiného, na moderní typ dobrodružství. Ve většině adventur ale existují určitá omezení, například neviditelné zdi. One Piece: World Seeker je v tomto ohledu jiný. Nemá žádná omezení a prioritou je úplná svoboda.

„Hru jsme postavili na způsobu prezentace této "svobody", která hráčům umožňuje plynule a volně se pohybovat po celé mapě. Hlavní koncepce této hry jsou: bavit se při One Piece dobrodružství, příběh s grafikou One Piece a možnost vychutnat si interakci s posádkou. Vzhledem k tomu, že je v sérii Luffy hlavní postavou, věnujeme velkou pozornost vývoji akčních sekvencí prostřednictvím jeho gumových pohybů. Naším cílem je vytvořit pro hráče opravdu příjemný zážitek, při kterém mohou v otevřené mapě využít jedinečné dovednosti.“

„Mohu s klidem říct, že jsme na tom všichni pracovali opravdu tvrdě, na vytvoření gameplaye a příběhu, zaměřeném na Luffyho a nabídnout způsob provádění akcí a dobrodružství, který je pro jeho postavu charakteristický. V reálu jsme vytvořili hru, která bude všechny bavit a doufám, že z ní budete všichni nadšeni,“ uvedl Nakajima.

One Piece: World Seeker vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC v roce 2018. V Japonsku bude vydána pouze verze pro PS4.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama