Project Treasure oficiálně přejmenován na Lost Reavers
Novinka Project Treasure oficiálně přejmenován na Lost Reavers

Project Treasure oficiálně přejmenován na Lost Reavers

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

První oficiální herní trailer také láká na připravovanou betu chystaného F2P titulu pro Wii U.

Reklama

V lednu tohoto roku byla oznámena nová free-2-play hra pro konzoli Wii U od Bandai Namca. Nesla pracovního značení Projekt Treasure a naposledy jsme o ni mohli slyšet v květnovém Nintendo Directu, kdy se objevilo několik krátkých záběrů ze hry. Až nyní dochází k uvolnění nových informací, doprovázející oficiální přejmenování na Lost Reavers.

Hra bude distribuována pouze digitálně a nabídne nám kooperativní on-line zážitek, využívající free-2-play model financování. Podle slov tvůrců se dočkáme doposud neviděného "Multi-View Action" systému, díky kterému tak půjde o zcela nový typ akční hry.

Vašim úkolem bude získat zpět, a do civilizace dovést, různé "památky" a neznámé poklady, ukryté po celém světě. Tyto relikvie a historické předměty jsou ukryty na různých místech po celém světě a pro jejich získání musíte překonat mnoho překážek.

V tom vám budou pomáhat vaši přátelé. Navzájem si poskytnete krytí, budete moci společně útočit a dobře sehrané týmy získají jako odměnu nejlepší předměty a zdolají i nejtěžší mise. Souhra bude velmi důležitá, protože například hráč, nesoucí relikvii se se bude pohybovat pomaleji, než je obvyklé a také nemůže útočit. Když pak bude napaden, musí získaný předmět položit na zem a nejdřív vyčistit oblast od nepřátel. Nebo jej musí ochránit parťáci.

V závislosti na typu mise, můžete objevit i místnost, ve které čeká obrovské monstrum. Tyto monstra bez milosti a neustále útočí na vetřelce, tedy na vás a jen díky spojením s přáteli je můžete porazit. Sám proti nim nemáte nemenší šanci.

Ještě se nakonec zmíníme i o systému Multi-View Action. Ten využijete v případě, že se musíte bránit nebo útočit střelbou. Tehdy můžete libovolně přepínat mezi různými pohledy a díky tomu získat lepší výhled a na nepřítele vystřelit daleko přesněji.

Níže se ještě můžete podívat na první oficiální gameplay trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama