Prokecla Nvidia existenci PC verze GTA 5?
GTA 5 Novinka Prokecla Nvidia existenci PC verze GTA 5?

Prokecla Nvidia existenci PC verze GTA 5?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

167

Během konference s akcionáři se vedení společnosti Nvidia postaralo o jedno z největších pozdvižení za posledních pár týdnů <strong>+ AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Aktualizace

To netrvalo dlouho. Jen den na to, co Chris Evenden z firmy Nvidia nepřímo potvrdil PC verzi pátého Grand Theft Auto, která by se dle jeho slov měla na trhu objevit na konci tohoto roku, přispěchalo vedení společnosti s vysvětlením.

Prý šlo o nešťastnou chybu. Nvidia údajně nemá žádné konkrétní informace týkající se GTA 5 ve verzi pro stolní počítače a Evendena pouze přemohlo nadšení z herního průmyslu. To je alespoň výmluva!

Původní zpráva

Redakce zahraničního portálu Videogamer totiž jako první informovala, že jeden z ředitelů firmy naznačil, že bychom se ještě ke konci letošního roku měli nového GTA dočkat taky na PC.

„PC trh se neustále vyvíjí,“ rozpovídal se Chris Evenden. „Obzvlášť nyní, kdy jsou notebooky pod konstantním útokem ze strany tabletů. Prodeje pracovních stanic a herních strojů nicméně i nadále rostou.“

„A to i přesto, že na spoustu věcí, jako je brouzdání po internetu, vyřizování mailů, nebo sledování sociálních sítí, může být tablet lepší. Jenže skuteční hráči už svoje systémy připravují na něco jiného.“

„Na vydání pokračování zaběhnutých sérií jako je Call of Duty: Ghosts, Assassin’s Creed 4, nebo Grand Theft Auto 5.“ Evenden samozřejmě mohl mluvit obecně, ale alespoň jiskřička naděje se z toho určitě dá vykřesat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama