Prosincové Games with Gold
Novinka Prosincové Games with Gold

Prosincové Games with Gold

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Xbox Xbox One Xbox Xbox 360

Hračky, upíři a dinosauři.

Reklama

Listopad utekl jako voda a to pro předplatitele konzolových předplatných znamená jediné, čímž je samozřejmě nová várka her "zdarma". Prosincový výčet odstartujeme Xboxem a jeho službou Gold, která jeho majitelům tentokrát nabídne poměrně pestrou směsku dobrodružstvích.

Insane Robots - od 1. do 31. prosince

Jako první se představí malá a nenápadná hra Insane Robots. V ní si budete upravovat svého robůtka pomocí karet a posléze ho vyšlete do vzájemných duelů s ostatními. Titul nabízí více než patnáctihodinovou kampaň, v níž budete vést rebelské povstání proti zlému robotickému tyranovi.

Jurassic World Evolution - od 16. prosince do 15. ledna

Dalším a zároveň největším kouskem se posléze stává strategie na motivy poměrně populárních filmů. Dostanete v ní do rukou svůj vlastní park, v němž budete chovat všemožné dinosaury a dokonce si moci vytvořit svého vlastního.

V naší recenzi jsme hře udělili skóre 6/10 a napsali o ní následující: "Jurassic World Evolution měl rozhodně našlápnuto tím správným směrem a minimálně licenci, a nakonec i celé to chovatelství dinosaurů uchopili autoři poměrně dobře. Všechno to je ale bohužel vykoupeno trestuhodným upozaděním, nebo chcete-li rovnou odbytím budovatelské části hry. Jde tak o záležitost především pro fanoušky nejen licence, ale i dinosaurů jako takových, kteří překousnou extrémní množství hluchých míst a více než ekonomie a budování perfektně fungujícího parku je láká blbnutí z pohledu první osoby a chovatelské kratochvíle."

Toy Story 3 - od 1. do 15. prosince

Díky zpětné kompatibilitě si užijeme i patálie Buzze Rakeťáka, kovboje Woodyho a drsňačky Jessie. Tato trojka (společně s ostatními hrdiny filmů) se ocitla v prazvláštní školce a vy jim musíte pomoci uniknout. Ve hře naleznete mnoho upravitelných dobrodružstvích a plně modifikovatelné město hraček.

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD - od 16. do 31. prosince

Posledním "dárkem" se tentokrát stává tato akční rubačka, v níž si rytíř Bratrstva světla Trevor Belmont klestí cestu skrze různorodé nebezpečné nepřátele. Jeho putování za pomstou smrti své matky bude velmi nebezpečné, kdy na jehož konci ho očekává střet s jeho otcem, jímž není nikdo jiný než Gabriel Belmot - samotný Drákula.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama