Disney Dreamlight Valley Novinka Prožijte pohádkový život v Disney Dreamlight Valley

Prožijte pohádkový život v Disney Dreamlight Valley

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Nalezněte vzpomínky oblíbených kreslených postav.

Reklama

Společnost Gameloft se do toho poměrně opřela a kromě arkádových závodů Disney Speedstorm nám v budoucnu přinese další větší titul, který bude pracovat se světem konglomerátu Disney (pod který patří i Pixar).

Tentokrát se jedná o nově představený projekt Disney Dreamlight Valley, který nás přenese do pohádkového údolí, v němž žijí různé známé postavy, jako je Mickey, Goofy, Ariel, Simba, Vaiana či myšák Remy.

Nicméně všechny tyto postavy ztratily své vzpomínky po záhadné události nazvané Zapomnění (v orig. The Forgetting), pročež v tu chvíli vstupujeme do hry my a náš herní avatar, za jehož pomoci se pokusíme tyto vzpomínky získat zpět, kdy během toho se s tamními obyvateli i spřátelíme. Mimo to se půjde vydat do různých miniher, ale také si budeme moci upravovat své vlastní domovy a města.

Hra vyjde v roce 2023 na PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Navíc se bude jednat o titul založený na free-to-play modelu.

Pokud si ale zakoupíte Founder's Pack, případně vlastníte předplatné Game Pass, budete se moci pustit do předběžného testování už v létě tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama