Průchod The Lord of the Rings: Gollum vám zabere asi 20 hodin
The Lord of the Rings: Gollum Novinka Průchod The Lord of the Rings: Gollum vám zabere asi 20 hodin

Průchod The Lord of the Rings: Gollum vám zabere asi 20 hodin

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Když nikam nebudete spěchat možná i více.

Reklama

Těšíte se The Lord of the Rings: Gollum a dosud vás trošku trápilo to, že by hra mohla mít teoreticky kratší herní dobu? Tak už vás tato myšlenka nadále trápit nemusí. Producent tohoto projektu Harald Riegler se totiž právě o tomto faktoru rozhovořil pro magazín GamingBolt. Přesně o tom řekl toto: "Klidné hraní hry s prozkoumáváním nádherně zpracovaného prostředí a posloucháním dialogů zabere přibližně 20 hodin. Náruživí hráči dobrodružství budou schopni hru dohrát rychleji, ale všem doporučujeme, aby si udělali čas a nadechli se vzduchu Středozemě." Jednat se má o lineární projekt, takže ve výsledku zmíněná herní doba představuje velmi slušný časový úsek, je však možné že reálně bude herní doba poloviční.

Průchod The Lord of the Rings: Gollum vám zabere asi 20 hodin

Realitu se dozvíme už 25. května, kdy The Lord of the Rings: Gollum vychází na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Na Nintendo Switch se mohou hráči na tento titul těšit později. Je však otázkou, zda nenastane třeba podobné situace jako v případě Marvel's Midnight Suns.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama