První detaily o druhém Prey
Prey 2 Novinka První detaily o druhém Prey

První detaily o druhém Prey

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

13

Zahraniční herní magazín Game Reactor ve svém aktuálním čísle lákal na obsáhlé preview Prey 2, které odhalilo celou řadu zajímavých informací.

Reklama

Hlavní postava, šerif a vězeňská eskorta, se podle všeho jmenuje Killian Samuels, přičemž přímo vývojáři ho přirovnávají k celé řadě filmových i herních ikon.

Z pohledu příběhu prý půjde o Bobba Fetta (vezmeme-li prý první díl jako by byl vyprávěn z pohledu Luka Skywalkera), jenž si bere to nejlepší ze všech herních žánrů.

Sami vývojáři hru popisují jako mix Mirror's Edge (pohyb), Mass Effectu (volnost) a Killzone 2 (souboje). Přičemž hlavně svoboda zní zatraceně lákavě.

Údajně budete moci chodit kamkoliv se vám zamane, mluvit s kýmkoliv budete chtít a plnit mise, na které máte zrovna náladu.

Aby toho nebylo málo, každá lokace ve hře je prý srovnatelná s druhým Assassin's Creed. Co to v praxi znamená, ovšem nikdo neprozradil.

Všechno ovšem není tak růžové, gamesa je ve vývoji už tři roky, přičemž nejednou byli tvůrci nuceni začít znovu od začátku.

Hlavní platformou nicméně stále zůstává Xbox 360 a PC i PS3 verze jsou pouze porty, kterým ale bude věnována stejně kvalitní péče. Doufejme. Zapomenout ovšem musíme na multiplayer, podporu Kinectu a Move a taktéž na třetí rozměr.

Dočkáme se ovšem DLC balíčků a rozsáhlé možnosti úpravy zbraní. Datum vydání stále zůstává stanovené na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama